• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

Vinga ja Natanem w ciazy wypilam ta glukoze i po ponad pol godziny zwrocilam:( nie liczylo sie kazala pani wrocic po 2 dniach. Jak podjechalam pod laboratorium juz mnie poznala z okna i jak weszlam stała z cytryną w ręku. Całą mi wcisnęła i mysle,ze dzieki temu tym razem udalo sie zbadać tą krew po godzinie:)Ale uraz mam okropny,

reklama
Czikusia, można tak żeby zmienić sobie smak w ustach. nie wierz laborantkom że nie można, mnie położna wręcz kazała zjeść cytrynę jak będzie mi niedobrze. żeby jakoś zakłócić te badania chyba soku z całej cytryny by potrzeba było , a nie plasterka

pojęcia nie mam... może ona nie wiedziała, że to może zakłócić wynik

widziałam ten artykuł. ja nie wiem jak ta kobieta dała radę urodzić ją sn :no:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ja jestem teraz 19/20 tygodniu następna wizyta za 3 tygodnie i już mam skierowanie na glukozę - chyba trzeba się tego obawiać skoro takie paskudne że aż zwrócić można :-(

jutro jedziemy na wakacje :-) ale mam już trochę dość tego szykowania. Byłam dziś w Rossmanie po coś do opalania chociaż nie wiem czy trafimy w pogodę. Chciałam też kupić jakiś parasol pod którym da się posiedzieć na plaży ale w Pepco się nie udało, bo już nie mieli a potem mąż potrzebował auto i nici z tego.

pozdrawiam i lecę papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry