• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

z Tym streszczeniem nie byłby głupi pomysł:PP Ja wczorajj ugotowalam leczo:)) i wcinam Pychota!!!

Ja mam problem z brodawkami straszny;/ Pekają mi, skóra odchodzi i rany sie robią , nie wiem co to;/ chyba sie przejde z tym do lekarza;/ Ktoras tak miala?

reklama
Witajcie dziewczyny i te nowe i te stare i te wypoczęte :)
My dziś wkraczamy w 20 tydzień ciąży. Ruchów jak nie ma tak nie ma :( tzn są od czasu do czasu ale to taki jeden na dzień i ju, coś leniwe to dziecię moje :(

Ania - ale mnie też tak o muskał dotknął i już. Rzadko bardzo. Dzisiaj tylko co mnie uradował okropnie bo popukal polatał po brzuchu. Tylko że się pochwaliłam tu na forum i chyba sie zawstydził bo się skończyło ...

Ania - ale mnie też tak o muskał dotknął i już. Rzadko bardzo. Dzisiaj tylko co mnie uradował okropnie bo popukal polatał po brzuchu. Tylko że się pochwaliłam tu na forum i chyba sie zawstydził bo się skończyło ...
Moje dzidzi lubi jak leżę na boku, wtedy mi sprzeda delikatnego kopniaczka. Wczoraj tak już leżeliśmy z M a tu bach, no to ja biorę rękę M co by poczuł i cisza :-) nie chciało się tatusiowi pochwalić :)

reklama
Czikusia haha a nasi nie poszli razem? :-D mój teżz wczoraj poszedł z kumplem ale wrócił po Coli nie piwie - on nie pije zbyt często... nie lubi...

Anisen
ah... te oczekiwania! Z niecierpliwością na zdjęcia ze ślubu czekam :-)

Kociaczek Stycznióweczka witajcie! :-)

Emily mam dokładnie to samo w domu! Konrad robi się coraz bardziej zajmujący...

Anbas witaj!! Fajnie cię widzieć z powrotem! :-D

Pustiszi o tak... to jest wspaniałe uczucie!! Ja też siedzę i codziennie nasłu****ę :-)

Sali heeej! A się zastanawiałam gdzie cię wywialo! :sorry2:

Ania
rozumiem cię! Już lada chwila poczujesz te ruchy! Zobaczysz! :tak: to twoja pierwsza ciąża i masz prawo później czuć! :-)

No i ja zaraz przed 16 do lekarza jadę... mam to samo co mały - kaszle, odkrztuszam i boli mnie gardło.. teraz już wiem ze to nie alergia a choroba u niego bo i ja od niego złapałam... :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry