• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

Co do ślubu to mam sukienkę rozmiar 38 śliczna ślubna, biała , moze znacie kogoś kto będzie potrzebował. Sprzedam za 80 zł + przesyłka ( dodaje welon gratis) Kupiłam ale okazala sie za ciasna w biuście. Wymiary i zdjęcia mogę przesłać osobie zainteresowanej. Naprawdę warta duzooo lwiecej ale ja nie mam gdzie tego trzymać i czekać aż sie sprzeda

reklama
inomama nie jestem w stanie wiedzieć co czujesz i przez ile bólu musiałaś przebrnąć, ale tak na mnie wpłynęła Twoja opowieść, że pokochałam Twoje dziewczynki jak swoje i wedle duchowej adopcji będę się za nie modlić

Akuku gratulecje ciociu ;-)

Czikusia ja coraz częściej zauważam to co i Ty u swojego męża... wczoraj były chrzciny synka mojej siostry mój T został ojcem chrzestnym. Wszystko fajnie pięknie, ale przez większość dnia czułam się samotna.. oni pili - ja nie mogłam, oni grali w piłkę - ja przecież nie mogłam... cała moja najbliższa rodzina i mój mąż ..wieczorem ja się położyłam bo nie mam tyle siły, a mój mąż zobaczył, że przymykam oczy i zasypiam, wziął wino i poszedł wszystkich zwołać i siedzieli za ścianą i podczas gdy wszyscy świetnie się bawili ja przepłakałam pół nocy.. tak wyglądała moja 1 rocznica ślubu....:-(
chyba ostatnio zamykam się w sobie.. zawsze byłam duszą towarzystwa, a teraz czuję się jak kula u nogi wszystkich bo za mną już ani tu ani tam bo mi tego nie... oj dziewczynki chyba ze mną bardzo źle... i tak ciężko i pusto w środku....... popłaczę sobie dzisiaj... jutro pójdę do pracy i jakoś będzie...

kociaczeek, stycznióweczka witajcie - zadomowicie się szybko z tyloma świetnymi kobietami nie może być inaczej ;-)

dona pytałaś lekarza dlaczego tak często plamisz? może jest na to jakiś sposób??

Calineczka dziekuje za komplement jasne ze fajne babki jestesmy:-D
zobaczysz wszystko sie ulozy,jak jestesmy w ciazy jeszcze mocniej przezywamy wszystko. No i jasne, o wiele lepiej byloby, gdybyscie gdzies sami romantycznie spedzili ta rocznice.powiem Ci ja tez bardzo zle znosze,jak moj facet zabawia gosci a mnie wogole wtedy nie widzi, a tym bardziej jak sa to jakies 18-stki, ktore uwielbia rozbawiac, to co,ze rodzina,ale mnie to boli.

Kociaczek, styczniowka witajcie!!!!

a ja dziewczyny tylko na chwile, moje 'stare dobre czasy' sie chyba koncza, bo jak dobrze pojdzie to mnie od zaraz jakos wysla do pracy.na szczescie praca w centrum rehabilitacyjnym jest 600m od domu,ale tak naprawde to mi sie nie chce z tym coraz wiekszym brzuchem i zmeczeniem. I tak mam 2 dzieci,duzy dom do sprzatania, obiad, na zainteresowania juz kiepsko starcza czasu...a tu jeszcze praca...
ale takie tu sa reguly, tutejszy urzad pracy bardzo dba o skonczenie z bezrobociem:-) z jednej strony fajnie, bo po macierzynskim mam duze szanse na zaczepienie sie tu. Ale po prostu jestem ostatnio tak zmeczona, mala mi czesto placze w nocy na zabki, opiekunka choruje i wogole wszystko naraz...
takze pewnie nie bede sie juz tak czesto odzywac, choc pewnie na dobranoc zdaze choc przeczytac co naskrobalyscie...zobaczymy;-)

Fifka bardzo mi przykro z powodu choroby
Calineczka mi wyrósł w tej ciąży polip doczesny (jakos tak sie to nazywa) i najprawdopodobniej on wywoluje te brudzenia bo lekarka robila dokladne usg miesiac temu jak byly takie tygodniowe brudzenia i nie dopatrzyla sie innej przyczyny. teraz trwaly 2 dni i na szczescie przeszly

Dziewczyny nie umiem wyłaczyc tej kursywy:)

Calineçzka - i ja mam tak czesto moze juz nie placze na reklamach ale, strasznie jestem wrazliwa szybko mozna mnie urazić, zrobić przykrość. I też wtedy popłacze sobie, napewno nikt nie odtrąca nas tylko to wszystko takie nowe. Dzieciatko, wszystkie sytuacje typu własnie imprezy nawet rodzinne itp. Calineczka wszystko będzie dobrze, a mężowi trzeba podsunąć pomysł na poprawiny rocznicy.

A ja mam pytanie takie czy któraś z was zauważyła "że ma nie tak z głową" ??????? tzn.
Chodzi mi szczegolnie o pamięć, ja zapominam proste nazwy produktów, to co miałam minute temu do zrobienia, generalnie wszystko mam w pokoju na wierzchu bo jak położe to amba koniec nerwy i szukanie.
w sobote poszłam do takiego dm-u sklep ala rossman miałam kupić 5 rzeczy kupiłam calą reklamowke chemii i kosmetykow a z tych 5 rzeczy kupilam tylko 3. Albo zapomniałam nazwy borowka i tlumaczylam mojemu noooo ten owoc wiekszy od maku!!!!! Bo ze istnieje jagoda albo aronia zapomniałam. A przy stwierdzeniu nie ma "wody do okna w samochodzie" a nie płynu do spryskiwaczy sama sie zastanowiłam ze cos chyba jest nie tak. Moj R powiedział ze dawno miał mi to powiedziec ale myslał ze ja z tej miłosci do niego ;) ale na Boga trwa to ponad tydzień takiego mega zaniku prostych slow i czynnosci!

Hehe Pustiszi mam to samo!:P Znajomi sie ze mnie smieja, bo powtarzam 4 razy to samo: Np mowie: a wiesz , ze cos tam cos tam? a ktos na mnie patrzy i mowi ze 10 minut temu np juz mu to mówilam. ALbo mi sie mylą wyrazy, albo pierwsze literki wyrazów:P cos w tym jest ze sie w glowie miesza:P

Ja tez jestem bardzo wrazliwa, wczoraj zaszlam do kosciola i plakalam bo chrzciny byly.....

Witam nową mamusie na naszym wątku:)

Jej dziewczyny nie doczytałam co tam naskrobane, bo dopiero na forum weszłam :) zaraz biorę sie za czytanie :)

Ania ja tez 20 tydzien :)Juz na półmetku :) czas szybko leci! Ja dzis mialam parcie na porządki i od rana dopiero sobie usiadłam , nogi do tyłka mi wchodza....

hejka. co do zapominania tez tak mialam w poprzedniej ciazy i mam w tej ciazy tez. do tego jestem rozkojarzona..ehh. Za przetwory sie poprostu nie biore bo sie nie udadzą i bedą do wyrzucenia..
Nerwy mam takie ze wszstko mnie potrafi wyprowadzic z rownagi. Moi starsi chlopcy pojechali na wczasy do babci wiec mam spokoj jedno dziecie w domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry