• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

cze kochane!
raz jeszcze dzięki za wszelkie Wasze słowa - bardzo to ważne jest, bardzo! jesteście boskie...

Fifka - lepiej już u Cię????

Justynaj - a niech się teściu obraża! kurde, jego dziecko czy Wasze?

tak piszecie o tych ogórkach, ze chyba namówię małżowinę coby w Polsze zakupił i też zrobię....

a płyny do prania i płukania to chyba wszystkie wypróbowałam przy Kajcisławie i jedno wiem. Jak ktoś jest alergikiem, to nic tego nie zmieni.

Anbas - no nareszcie, ile można się wczasować, pytam!!!!

Pustiszi - genialna metoda! spróbuję też z kinderkami. p.s. czy tylko bueno wchodzi w rachubę? i ja też owszem odmózgowiłam się totalnie i generalnie wiele czasowników zastępuję słowem "tegodzić"...:)

Calineczka - jakbym siebie czytała...ja też czuję się wyalienowana, nie dosć że nie mogę imprezować (to akurat pal sześć), to w ogóle prawie nic nie mogę! ile można siedzieć albo leżeć! no ile? przykro mi, że tak smutno spędziłaś swą rocznicę...ściskam

Tina - i ja wyłam na chrzcinach, najbardziej z powodu tego, zę dziecię Józefiana nazwane - czemu to takie do płaczu imię było? cholera wie teraz!

reklama
Inomama - HEhe no to ladnie z tym imieniem:P Jesli chodzi o proszki do prania, to prawda jesli ktos jest alergikiem to tak naprawde jest walka z wiatrakamI:P Trzeba szukac metodą prób i błedow zeby w koncu znalezc to co odpowiada naszej skorze! WIem co mowie bo jestem Okropnym alergikiem przez duze O i jestem uczulona na tyle rzeczy ze juz stracilam rozeznanie co w danej chwili moze mnie uczulac:( teraz caly czas jestem wysypana juz nie tak jak na poczatku ciazy ale cos tam jest, ale dla dzidzi wszystko:))))))))) Ja osobiscie piore w białym jeleniu płynie do prania.Rewelacji jesli chodzi oo jakosc prania nie ma ale nie uczula, dermatolog zalecila w nim prac.

Ja tez chodze jak bez glowy ostatnio... Zapominam nazw wyrazow. Maz sie smieje ze moze razem z Kuba sie bede uczyc na nowo ;p
W ogole wylatuje mi wdszystko z glowy...Mam cos do zrobienia i za 30 sek. chodze w kolko i sie zastanawiam co to bylo bo wiem ze bylo wazne :) Normalnie mam jakie sdziury w mozgu :)

Inomama - mi rownie milo Cie tu widzic :) jak zawsze zreszta :) No wywaczasowalam sie za wszystkie czasy :)

Właśnie rozkojarzona to i przed ciazą czesto bylam ale słowa znałam a teraz ... Pozostawiam sobie wiele do życzenia coooofam się :)

Inomama - ja jutro próbuje znowu rano kawałek czekaly wszamać, zobaczymy czy to był cudowny zbieg okoliczności czy to ten deserek :):)

Anbas fajnie,ze znowu jestes:tak:
Pustiszi tez dolaczam do grona sklerotykow ciazowych:-Dmasakra. Prostych nazw zapominam, dobrze,ze jeszcze pamietam daty roznych spotkan, bo to juz mialoby konsekwencje finansowe.wiec chyba ze strachu pamietam:-D
w poprzedniej ciazy tez niedobrze minsie pracowalo, bardzo ciezko bylo mi sie skupic na obowiazkach, a musialam duzo pamietac i zdarzalo sie,ze gafy popelnialam i potem mi strasznie glupio bylo, wiec juz wolalabym nie pracowac w ciazy.bo nie dosc,ze zmeczenie to skleroza totalna.ostatnio nie moglam czegos w sklepie znalezc, chcialam sie zapytac czy to maja, ale za Boga nie moglam sobie przypomniec jak sie to nazywa...dobre co

a z kolei dosc dlugi pobyt za granica i nie mowienie po Polsku tez sie juz odbija na poprawnej polszczyznie. I np. Dzwonie dzis do ginki w Polsce, bo chcialam dokladnie sie dowiedziec o moich ostatnich poporodowych wynikach cytologii, wiedzialam ze nie byly dobre ale tutejsi lekarze chca szczegolowej odpowiedzi co jet napisane na wyniku badan.
No i mowie do tej babki,zamiast prosze mi sprawdzic, to mowie chcialabym,zeby mi pani sprawdzila. A w Polsce jak ide do sklepu to mowie np. Chcialabym kilonogorkow.dlatego,ze tutaj sie tak mowi,a ja tlumacze to na Polski. No jednak te 8 lat robi mi powoli wode z mozgu...:-D

a w wynikach mam napisane stopien 3a i atrofia. Nie stwierdza sie cech neoplazji srodnablonkowej ani raka.
Chodzi o to,czy teraz robic kontrolna cyto czy poczekac do po porodzie.ja za bardzo nie lubie robic cyto w czasie ciazy,bo boje sie troche krwawien.
z kolei czytalam jakas wypowiedz poloznej,ze taki wynik jest czesto po porodzie kilka miesiecy i albo to sie samo poprawi,albo robi sie wypalanie lub wymrazanie.
dziewczyny mialyscie tego typu problemy po porodach?

Hej dziewczyny :)

pustiszi, justyna- widzę, że piszecie coś o problemach z pamięcią. Mnie też to dopadło. Jest okropne. Zapominam takie pierdoły że hej :D

Dziewczyny jak u was z ruchem? Chodzicie na jakiś basen, aqua aerobić czy może jogę?
MI ginka poleciła, żebym sobie na basen chodziła. I tak od kilku dni chodzę regularnie co drugi dzień :) Czuję się super:)

Inomama nie lepiej... znaczy humor o niebo lepszy ale już wiem dlaczego ja taka zbita chodziłam i wszytko mnie bolało... Gorączkę miałam. Dzisiaj u lekarki dowiedziałam się że mam ostre zapalenie oskrzeli i dostałam antybiotyk. Teraz też mam gorączkę....

Pustiszi
mam podobnie... aż kupiłam sobie kalendarz i wszytko sobie zapisuję... co mam zrobić, gdzie zadzwonić itp... cholera ciągle czegoś zapominam... :baffled: Ale u mnie to się ciągnie... bo w poprzedniej ciąży miałam podobnie... po porodzie się pogorszyło - człowiek zalatany za noworodkiem, zmęczony itp... później zaczełam wracać do normy i znowu to samo... zaczynam się przyzwyczajać :-D

Justynaj hahaha jak to napisałaś to pomyślałam sobie "Ty śledzikujesz jak na podlasiu!" :-D W moim regionie często się tak mówi "Chciałabym żeby Pani coś zrobiła" :rofl2: Ja też mam różne naleciałości choć staram się ich wyzbywać... pracując jako nauczyciel nie mogę tak mówić do dzieci :-p

Kaha ja też na basen będę chodzić gdzieś od września bo na razie u nas zamknięte w czasie wakacji...

reklama
calineczko nie przejmuj sie jeszcze tylko 5 miesiecy i urodzisz kogos lepszego niz jakies zabawy na rocznicy slubu :) ale wiem ze ciezko ci bylo :*
a co do pamieci to ja mam dobra nie pamietam eby sie cos pogorszylo :))
fifka zdr ówka dla waszej 3 ;)
a co do sportów to ja nic nei mam czasu oprocz biegania za malutka i lezenia z chipsami ostatnimi czasy :( musze to ukrocic bo mam okropna zgage dzis pierwszy raz :OO

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry