nisiao
Fanka BB :)
ja też mam problemy z pamięcia,chce cos powiedzieć zapominam nazwy,albo zapomne co mialam kupic,czy cos zrobić.Niech tak akurat coś gdzieś włożę i zapomnę,iepsko znaleźć,to chyba przypałość większości ciężaroweczek.
Kurcze garlo mnie cos drapie,mialam przepisany laryng up na poczatku ciazy żeby brać,jeszcze mam ale nie wiem czy brac czy nie.Pije mlekoz miodem,woda z sola plukalam ale ostatnio puścilam po tym pawika...
Kurcze garlo mnie cos drapie,mialam przepisany laryng up na poczatku ciazy żeby brać,jeszcze mam ale nie wiem czy brac czy nie.Pije mlekoz miodem,woda z sola plukalam ale ostatnio puścilam po tym pawika...
mały śpi a ja leże obok z laptopem. Łamie mnie strasznie... zaraz pójdę po inhalator i się troszkę po inhaluję bo ten kaszel mnie wykończy... :-( Po prostu paranoja żeby rozchorować się w te upały... Konrad też coraz mocniej kaszle ale na razie dobrze się czuję.
nawet do lekarza miałam nie iść ale sobie myślę "a co mi tam...niech sprawdzi ten kaszel bo nie będzie mi się chciało latać za pare dni znowu..." a tu masz!