reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

Ojoj...nie było mnie kilka godzina tu patrzę dziewczyny się ożywiły! :-D Fajnie!

Aniia nim się obejrzymy będzie grudzień i będziemy się stresować porodami! ZOBACZYSZ! :-D

Ikasia
u mnie też właśnie upały były... a co do pogody to przechwaliłam bo teraz oddychać nie ma czym.. też mam dość lata - boże nie sądziłam ze kiedykolwiek to powiem...

Blue haha ja też sobie dzisiaj w dzień pospałam :-D

Antinentka
warto... a zwłaszcza pod koniec ciąży... ja zamawiam wtym tygodniu już bo umówiłam się z mamą że mi kupi. Jak masz duży brzuch to się bardzo przydaje... poza tym przy karmieniu potem jest bardzo użyteczny :-)

Malinka
nie wiem czy to ma jakieś podłoże...myślę że to raczej kwestia ruchliwości dziecka i ułożenia łożyska. Chłopcy rodzą się zazwyczaj mniejsi od dziewczynek :tak: i dziewczynki są też z "silniejszych" ciąż... więcej wcześniaków dziewczynek przeżywa niż chłopców... :sorry:

Kaha mi właśnie niedawno wyskoczył :-D z czasem wylecie jeszcze mocniej ale już teraz jest "na wierzchu" :-)

Blanka ja mam :-) a nawet widać ją powyżej pępka ale u mnie mogła ona nie zniknąć dobrze po poprzedniej ciązy bo od początku ją mam.

Ambas mi w pierwszej i w drugiej ciąąy brzuch zarasta... z Konradem to aż miałam myśli żeby go ogolić... dzięki bogu tego nie zrobiłam :-D

Mnie maluszek kopie WSZĘDZIE... A ostatnio jakoś ma tendencję do walenia mnie w pęcherz... w momencie kiedy mam problem z lataniem do WC jest to bardzo upierdliwe...

reklama
Witam dziewczyny,już jesteśmy na takim etapie,że wiekszość ma już półmetek :),nawet to leci,jak pomysle że dopiero byly początki:)
Teraz każda wyczekuje tych ruchów,ja to czasem czuje takie pukniecia i to roznie raz z lewej raz z prawej raz bardziej w dole,hmmmm ciekawa jestem bardzo co tam takwywija.
Czy to chlopczyk czy dziewczynka...
Za pierwszym razem w 15 tyg lekarz powiedział,ze ziewczynka,ale jeszcze kazał dac sobie na wstrzymanie z kupnem rozowych ciuszkow.
Dziś mam wizytę,de z męzem,cieszy sie że zobaczy znowu maluszka i ja rownież.mąż stawia że to bedzie dziewczynka ja...sama nie wiem już mam mieszane uczucia,nawet do smakow nie mam jaksie odnieść bo i do slokiego i do kwaśnego mnie ciągnie.
Ciekawe....
Stresuje sie nieco,jak to przed wizytą ...

A jak Wasze ciążowe brzuszki,są też pewnie widoczne,mój to nawet wybiło aż dziwnie sie przyzwyczaić :),ale fajnie,tylko że już mam problem z robieniem ykhmmmm fryzury w miejscach intymnych,bo nie widze no!!:D

Ale mam smaki na placki ziemniaczane

No u mnie też się przedłuża zwykle :) W końcu to nie fabryka :) Ja staram się zawsze umówić tak abym byla pierwsza lub druga :p Wtedy szybko idzie:) A co do płci to dziewczynka będzie - tak czuje :)

No to kciukasy Nisiao &&&&&&&&. Ciekawe czy zapowiedzi doktora o dziewczynce sie potwierdza I tym razem :) Czekamy na relacje :)

kaha miałam byc na 12,ale mąż chciał isć ze mną,więc przesunęłam wizytę na później,no a tak to jak mam wczesniej to zqwsze 1 lub 3 wejdę,awsze wole wczesniej bo caly dzien mam na luzie i sie nie stresuje :)

reklama
dziewczyny ja nie mam tej linii pod pępkiem, ale w pierwszej ciazy tez mialam pozno. co do pępka to nadal jest schowany, w pierwszej ciazy pozostal schowany do konca, ciekawe jak bedzei teraz. skoro ja mam miec chlopca a jest taki spokojny to moze to jednak dzeiwczynka, ale mnie teraz zakrecilyscie:) dowiem sie za tydzien

Do góry