reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Blue hehe no to gratuluję 6 miesiąca!!! Ja też nie wierzę w przesądy i dopiero mi koleżanka powiedziała co dziś jest za data :-)

ZDRÓWKA DLA NASZYCH CHOROWIEK!!!
:***

Śmigam obiad podgrzać!Młody zaraz wstaje!

Hihi, ja też nie załapałam, że dzisiaj 13-ty i do tego piątek. Ja nie jestem przesądna, za to mój Łukasz tak :-) Hehe, jak go znam, to pewnie tam w Niemczech z domu dzisiaj nie wychodzi :-D
Pamiętam, ze jak jechaliśmy do porodu to drogę nam przebiegł kot (i to w dodatku czarny) a ten wariat chciał zawracać :tak:

zaczynam czuć kręgosłup :( muszę sobie piłkę do ćwiczeń kupić bo mi odpadnie ( miałam ale mi dziecko przebiło) .

Do śjiechu. znalazłam kalendarz gdzie mąz zaznaczył urodziny w rodzinie ;) wyszlo ze w każdym miesiącu mamy jakieś urodziny, min jedne prócz grudnia. I co ? Mój szlony mąz napisał na grudniu : urodziny Jezusa

Hej laseczki

Ja dzisiaj w kiepskim nastroju, bo mój starszy szkrab chory, kochana moja. Siedzę w robocie i cały czas się zamartwiam co u niej:-(. Kaszle i katar, temp nie ma, ale osowiała i zupełnie nic nie je. Zaraz po pracy zabieram ja do lekarza. Oby to nic poważnego nie było.
Mała czarna witamy :-)

Blue gratki 6 m-ca:-)
Salii współczuję bólu , ściskam*
Wszystkim życzę udanego weekendu

Blue a ja razem z tobą wskakuję w ten 23 :D
W sumie to 24 się zaczął :D

czesc ;) fifka ja to zapomnialam ze to piatek-13go nie wieze w przesady :))
czesc malaczarna :)
dziewczynki wszystkie moje chore przeziebione i te z ząbkami chorymi wspolczuje waam z calego serca nic przyjemnego kurujcie sie i nie zalapywac nic wiecej ! :***

moj m wraca na 14 dokancza montowac szufladki w komodzie i poukladam troche zeczy a w przyszlym tyg. chyba popiore i poukladam w komodzie ciuszki juz i pieluszki i kocyki becik yhh rozmazylam sie :)))
bandytko to gdzie na te gołaki :-D:szok:
inomama no nic dziwnego jak tu takiej babki nie podrywac hehe :)!
a ja dzis zaczynam 6 miesiac , 23 tydzien ciazy juhuuuu :) 6 juz brzmi powazniej niz 5 :cool2::-D:-D:-D:-D

No leci ten czas okrutnie :)
Hope - zdrowka dla malej!!!!
A ja tez przesadna nie jestem, ale co?? Zgubilam wlasnie karte z bankomatu ;/ Sierota ze mnie I tyle...taka rozbita laze ze pewnie w jakims sklepie zostawilam...wszedzie poszlam gdzie pamietalam ale niegdzie nie bylo...Zostalo zadzwonic do banku zablokowac co niniejszym czynie :)

Anbas to dzwoń jak najszybciej bo moze ktos ci ukradł

Hope zdrówka dla małej

i dla was dziewczyny równiez

ja tez sie nie kapnelam ze dzisiaj piatek 13, mam nadzieje ze nie bedzie pechowy

reklama
Do góry