diablica3010
mama na cały etat
dziewczyny za 4 miesiace poród.......aaaaaaaaaaaaaaaale sie boję i się cieszę hehehe...i zobaczcie jak te miesiace przed nami w dziale" przyszłe mamy " uciekajją
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
już do porodu czeka mnie "leżakowanie" 
Ja wiem że na razie na tym etapie to abstrakcja ale kierowana doświadczeniem wole mieć wszytko gotowe...
ale bez akcesoriów poporodowych jeszcze. Tak się składa, że wizytowałam już dwa razy w szpitalu w ostatnim czasie, więc stwierdziłam że nie będę się rozpakowywać, lepiej mieć wszystko na miejscu. Właściwie to już się przyzwyczajam do pobytów tam, bo mimo że nic się wielkiego nie działo, ot, zapalenie pęcherza, a potem lekkie rozwarcie szyjki (zszyć mnie jednak nie chcieli) to z moja historią bardzo chętnie mnie biorą na obserwację.

a ja tu jeszcze trzecie dziecko planuję, więc się pospieszyć muszę za trzecim razem
hehe