eM-Ka
Zaangażowana w BB
Cleo, ja brałam taki sam rozmiar, ważne żeby fason był dość luźny, typowych ciążówek nie lubię, lepiej jak posłuży dłużej, ale też raczej szczupła jestem tylko piłeczka rośnie. Najlepiej, jeśli z allegro zamawiasz sprawdzić wymiary, bawełna zwykle rozciąga się nawet o 20 cm. Ja przewiduję poza 110 w obwodzie brzuszka nie wyjechać, teraz jest 93 i rośnie równomiernie.
A, mam też taką do karmienia, mama mi kupiła i faktycznie, fajny fason, dobry na rosnący brzuch, podobna jak ta którą Fifka wkleiła.
Tina, ale świetną niespodziankę miałaś z tymi zaręczynami, chyba jednak troszkę zazdroszczę
Inomama ale masz zdolnego chłopaka, tyle zajęć, no no, podziwiam.
Pustiszi bardzo romantyczny prezent
ale fakt, znaczy że myśli o Tobie, żebyś się nie przemęczała, za to plus.
Fifka gratuluję dzielnego synka, musisz być z niego dumna :-)
Dziewczyny, na szykowanie wyprawki chyba trochę za wcześnie, nie przesadzajcie
A, mam też taką do karmienia, mama mi kupiła i faktycznie, fajny fason, dobry na rosnący brzuch, podobna jak ta którą Fifka wkleiła.
Tina, ale świetną niespodziankę miałaś z tymi zaręczynami, chyba jednak troszkę zazdroszczę

Inomama ale masz zdolnego chłopaka, tyle zajęć, no no, podziwiam.
Pustiszi bardzo romantyczny prezent
ale fakt, znaczy że myśli o Tobie, żebyś się nie przemęczała, za to plus.Fifka gratuluję dzielnego synka, musisz być z niego dumna :-)
Dziewczyny, na szykowanie wyprawki chyba trochę za wcześnie, nie przesadzajcie

?? Naprawde dzielny taki malutki mężny uuuh bym wyciskala przepraszam ale on taki slodziak 
no, ale co tam ciesze się, że mój chociaż nie pozwala mi tykać odkurzacza i żelazka i robi za mnie co może, więc już na robienie w kuchni takich cudów nie mam co liczyć