reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

U mnie został remont korytarza i kuchni, mąż wraca za miesiąc, będę już w 30tym tyg. Więc zrobimy tylko korytarz, bo jest częściowo rozebrany. Kuchnie sobie odpuszczamy bo się nie wyrobimy, a nie chce żyć w presji, zdążę albo nie

reklama
oj ja tez jestem zakrecona, to co mialam odpisac tutaj to odpisalam na watku wizyt u lekarza, wszystkich z gory za to przepraszam:)a mi tez sie cos dzieje z kompem czy z bb bo nie umiem edytowac wiadomosci

Jagus mnie przed 3 porodem to ani sie nie chce ani nie wypada na szkole rodzenia isc;-)ale u Ciebie pomysl jak znalazl:-)
u mnie bedzie prywatna, bardzo osobiste indywidualne szkolenie przedporodowe, tylko ja i moj mezczyzna, jesli z jakiegos powodu nie bedzie mogl lub chcial uczestniczyc, to niestety rownoznaczne z oblaniem egzaminu i brakiem wstepu na porod:-D bo do psucia nerwow to ja na porodzie nikogo nie potrzebuje.aaa i jeszcze o cierpliwosci tez bede musiala porozmawiac bo wzrok i mina typu...no dalej kiedy ty juz urodzisz to tez na mnie dziala jak plachta na byka.A z takim czyms sie spotkalam przy koncowce po 8 godzinach bolu.i to juz niby za dlugo dla niego bylo.Pomyslec ze niektore kobiety kilka dni rodza i jakos ich mezowie to wytrzymuja. ale cieta jestem dzisiaj, to pewnie przez to grypsko:tak:

część dziewczynki!
U mnie też jeszcze jesteśmy przed remontem. A "najlepsze", że nic przyspieszyć się nie da bo w październiku będzie wymiana wszystkich okien i potem musiałabym malować jeszcze raz, więc bez sensu:wściekła/y:.
Za tydzień na szkole rodzenia mamy zwiedzanie szpitala i chciałam zabrać m żeby zobaczył jak to wygląda (choć chyba i tak rodzić będę w innej miejscowości), ale on nie chce. No mam jeszcze 5dni na wiercenie dziury w brzuchu:rofl2:.

Udanej niedzieli a właściwie popołudnia i wieczoru. Pozdrawiam :-)

Dona to może coś Ci się w ustawieniach pomieszało i przez to masz problem z tymi postami, ja tylko z komputera m nie mogłam nic zrobić, a na moim wszystko jest normalnie.

Justyna ale się śmiałam z tego przewracania oczami - kurczę, faceci są naprawdę innym gatunkiem:) Cieszę się na tą szkołę rodzenia bo niby kosztuje 25 zł ale dzwoniłam w piątek i położna mi powiedziała że można chodzić też bezpłatnie na te konsultacje a tematyka jest poruszana taka jak na płatnych i jedyna różnica że trzeba wybrać którąś położną z ich przychodni i złożyć deklarację że się na nią decydujemy. A że ja od roku nawet nie zdążyłam się tu zapisać do żadnego ośrodka zdrowia (a poprzednio mieszkałam ponad 100 km dalej) to jest mi to wszystko jedno:-)

Cleopatra, Marika rozumiem Was z tym remontem. U nas jest do zrobienia cała góra więc pracy jest sporo a nie mamy do tego żadnych fachowców więc idzie to w żółwim tempie. I nie widzę tego tak kolorowo jak m, że przed urodzeniem dziecka nasz docelowy pokój (jedyny na górze) uda się zrobić...

ja to bardzo polecam szkole rodzenia. Ja nie mam z kim syna zostawic ale mimo ze rodzilam sn i noworodka odchowalam to bym sie przeszlam. Jak chodzilam to byla pani po 40tce i 4 dzidzia w drodze. Moglismy ja pytac itp

Ahoj!

Dzisiaj lekki spacerek zaliczyliśmy z Mariuszem, kupiliśmy rękawiczki niedrapki, dostaliśmy komplet pościeli od mamy Mariusza, taka marynarska dla Kajtula :D także wyprawka się zbiera i nabiera kształtów :)

Panele położone w sypialnio-dziecięcym, od razu lepiej wygląda pomieszczenie! :)

Marika
- to, że czuję się jakbym była w III trymestrze to taka ironia :D bo jestem już 29 tydzień lada moment zaczynam, aaa!!!

Jaguś - tyle sprzątania to dom pewnie nie jakoś wygląda a rewelacyjnie :D

reklama
Do góry