magsus
Fanka BB :)
U mnie juz cisza jak makiem zasiał
Juleńka śpi od 20 a ja szybki prysznic i melise sobie zaparzyłam bo mnie jakoś nerwy trzachaja
Tak mnie ta moja prawie 3 latka wykończyła dziś:-) wiecie o godz 13 musiałam jechać do dentysty ubralam sie i juz chce wyjść a tu kluczyki od samochodu zginęły przetrzepalam wszystko wkońcu zapasowe wzięłam ale nimi nie mogłam otworzyć auta bo baterie padły a tylko centralny zamek mi działa wie wizyta przepadła szukałam tych kluczy do wieczora i ze tak powiem dupa !!!!! Teraz dziecko wykapane polozylam ja do lużka nakryłam kolderka i nagle slysze brzdek kluczy trzepie to lużko i nic no kurna myśle sobie omamy mam zwaliłam kołdre trzacham a one wypadają z powłoki !!!!! Wsadzila je pod poszeweke juz mnie nic nie dziwi ostatnio pilot od tv w pralce leżał nowe buty swoje do kosza wrzucila ręce i nogi opadają . No i tak pogdybałam sobie pozaliłam sie ale Kocham łobuzice ponad wszystko :-)
Tak mnie ta moja prawie 3 latka wykończyła dziś:-) wiecie o godz 13 musiałam jechać do dentysty ubralam sie i juz chce wyjść a tu kluczyki od samochodu zginęły przetrzepalam wszystko wkońcu zapasowe wzięłam ale nimi nie mogłam otworzyć auta bo baterie padły a tylko centralny zamek mi działa wie wizyta przepadła szukałam tych kluczy do wieczora i ze tak powiem dupa !!!!! Teraz dziecko wykapane polozylam ja do lużka nakryłam kolderka i nagle slysze brzdek kluczy trzepie to lużko i nic no kurna myśle sobie omamy mam zwaliłam kołdre trzacham a one wypadają z powłoki !!!!! Wsadzila je pod poszeweke juz mnie nic nie dziwi ostatnio pilot od tv w pralce leżał nowe buty swoje do kosza wrzucila ręce i nogi opadają . No i tak pogdybałam sobie pozaliłam sie ale Kocham łobuzice ponad wszystko :-)
babcia na dole mieszka i mówi ze mam anielską cierpliwość bo za ich czasów to dziecku klapsa dała i szybko sie nauczło ale ja jestem innego zdania Julia ma prawie 3 lata i nigdy nie dostała po tyłku od nikogo ciagle jej tlumaczymy ma kary np zakaz bajek czy zabieram zabawki a ona ma przemyśleć i przeprosić ale zero bicia bo niby za co za kluczyki za wylane picie za wysypane chrupki mnie rodzice nie bili i ja tez nie będę Robert znowu był bity za wszystko i dlatego nie da ruszyć swojej córki . Znam dziewczynę co bije swoje dziecko za wszystko moze jej nie tłucze ale jednak pierwszy raz uderzyła ja jak mała miała 6 miesięcy wiecie za co ?? Za to ze płakała a czemu płakała nie zastanowiła sie s.... a tylko łapę wyciąga na szczęście mieszka w bloku i sąsiedzi reagują ma dozór kuratora dziecko jest często dokładnie oglądane szlak mnie trafia na. Tą przemoc sama bym ja najchętniej wystrzelała ale po mordzie !!!!!jeszcze jest na tyle bezczelna ze sama o tym opowiada w pracy i myśli ze to sie komuś podoba .