• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
No I bardzo ladna I funkcjonalna :) I skoro wam sie taka podoba to nie widze celu dyskutowania o tym z tesciowa :) Zrobic I juz a szafy niech sobie na tablicy wystawi skoro sie chce ich pozbyc ;p :)

ps. a w ogole to widze ze ona z waszego nowego domu to by sobie chciala zrobic skladzik swoich starych mebli...A moze ona ma taki plan ze sobie szykuje miejsce dla siebie?? :))))) Juz mi nawet takie pomysly do glowy wpadaja ;p

Ostatnia edycja:
ale niech teściowej reformy i pantalony za przeproszeniem zostaną w jej mieszkaniu ... nie rozumiem po co się wdrążać w temacie o teściowej

Ona chce decydować. Jej argument ze sie będzie strasznie kurzyć do garderoby jakoś do mnie nie przemawia ale ... w mężu zasiała ziarno . Na szczęscie mąz doszedł do wniosku że to moja garderoba ;)

Anisen, bardzo fajna ta garderoba, niech sobie teściowa swoje stare graty w domu trzyma, a nie wam wpycha! Nie daj się! :)
Inomama, zaraz napiszę co i jak, bo na razie jestem w szoku, że Fifka już rozpakowana :)
Matko, aż mi się dziwnie zrobiło, że Adrian już z tej strony brzucha... Coś mi się zdaje, że teraz to już się mogą posypać maluchy... A ja nadal mam torby do szpitala niespakowane, bo mi paru dupereli brakuje...
Ale z drugiej strony - mieć już Lenkę w domu, móc ją przytulić - nie mogę się doczekać :)

ja mam w domu budowanym przy sypialni, dużą. Zawsze mi sie marzyła a teraz jak mam to trzeba ją będzie urządzić ;) no i własnie ja zawsze marzyłam o tym ze będą w niej drążki, pólki, kosze, szuflady ale nie szafy !
Czy do garderoby sie wstawia szafy ?

Anisen ja też mam takie wyobrażenie garderoby... nie szafa a pokój z półkami i wieszakami. my mamy w nowym mieszkaniu garderobę, jeśli pokoik 1,5mx1,5m można nazwać garderobą hyhy

jezuniu dziewczyny, przed chwilą wzięłam odkurzacz w ręce i mało nie zemdlałam... już ciąży mi ta ciąża fizycznie :no: czy wy też takie wykończone fizycznie jesteście? ja w ogóle się wyspać nie mogę, chociaż wcześnie się kładę i późno dość wstaję, potem jeszcze 2 godziny drzemki z małym a ciągle się czuję jak zwłoki.. bez sił całkiem

jeszcze co do Fifki :) malutki ładnie załapał picie z cycusia :) a ona sama ma dużo pokarmu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry