• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

własnie szperam po allegro i muszę sie obkupić ;) szczególnie staniki, podkłady i szlafrok ;)

Musze kupic Kubie kołdrę, pościel. poprać to co mam dla Leosia . przewijak kupiony nowy :)

reklama
Tak poza tym to poród Fifki wpłynie na sytuację na rynku rzeczy dla niemowląt i rzeczy do higieny intymnej dla kobiet, wszyscy analitycy runku będą się zastanawiać o co chodzi z tak nagłą sprzedażą podkładów, wkładek, płynów do higieny i innych akcesoriów okołoporodowych :D a to babeczki z BB wystraszone ruszyły na zakupy w czeluści internetu i do pobliskich sklepów.
haha Bandytko padłam normalnie ;)
widzę wszystkie ruszyły do przygotowań :) mi zostało kupić tylko krem do pupy hippa ale za chiny nie wiem gdzie go znależć

Ja na szczęście wszystko kupione mam z tych rzeczy,ale jeszcze pranie trzeba zrobić i wszystko spakować:-)
A taka motywacja sie przyda-będziemy najlepiej przygotowana grupa przyszłych mam :-)

wow co za wiadomości,aż nie dowierzałam czy ja dobrze weszłam:szok::-D
No to mamy Fifkową mamuśkę i Adriankowe maleństwo u nas:-)
Szok:szok:
Najważniejsze że wszystko dobrze:tak:
he he patrzcie Adrianek listopadowy,a niektóre pewnie urodzą w lutym:-DJaka różnica się zrobi:-D

A karteczki swoje wstawie może w sobotę jak znajdę chwilę;-)

ok... wkładki poporodowe kupione, biały jeleń też, mini szampon też, oliwka dla Oliwki... i ... zabrakło mi inwencji na większe zakupy :P wszystko przez moje panie z apteki, bo mnie zagadały i dawaly rady co muszę mieć i przyszykować.
No i w sumie dowiedziałam się dobrej rzeczy :)
Warto jest sobie przygotować w osobnej torebeczce w torbie dzieciowej komplecik - ubranko na "po porodzie", pieluszkę. Tak by położne miały od razu coś w co ubiorą a żeby nie szukać po całej torbie :) I chyba tak zrobię :)

ja zamierzam zrobić 4 komplety w odobnych woreczkach strunowych. Mysle ze tak mi będzie potem wygodniej. A do tego zapakować jeden większy woreczek pusty na ubranka do wyprania bo niestety ale mąż nie będzie mógł być u mnie codziennie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry