reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Sylka, ślicznego masz synka :)

Kaja, ja mam tak samo - zamiast wypocząć w nocy to budzę się obolała i zmęczona. Brzuch jakbym miała poobijany z każdej strony.

Hehe, co to z tymi zajadami - ja się dzisiaj obudziłam ze spuchniętą górną wargą i ewidentnie coś mi się wewnątrz na śluzówce robi. Też muszę sobie witaminy zaaplikować :-)

Blanka, Vinga kciuki trzymam !!!!

reklama
Jasne ,że trzymam kciuki za Blankę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&dobrze,że za wczasu jest reakcja.
Vinga
no to chyba przytulanki zadziałały oczywiście ogromne kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sylka przeczytałam wpis z porodowki,przyznam że przerażająco to wszystko wyglądało,ta pekająca szyjka itp,kurcze...ale juz po wszystkim i jesteście cali i zdrowi,dużo zdrówka
Dona może to być stresowe,ale własnie ja wczoraj byłam spokojna nawet,także nie wiem.
Dziś zrobiłam badania,min na to swedzenie i mam nadzieję,że będzie wszystko ok,także na kwas moczowy w krwi min z racj tego ciśnienia.
Proszę o kciuki za dobre wyniki.....

Mnie też tak od wczoraj kuje raz w jednej raz z drugiej pachwinie tak mocno zakuje ,pulsujący bol i spokoj.
Poloze się na drzemkę...

sliczne dzieciaczki .... aj ja juz chce i to bardzo !!! :)

Vinga spokojnie ... kiedy wyjdzie to wyjdzie byleby zdrowiutki byl :)

Nisiao wiesz ja w Twoim wypadku widze jedno wyjscie zebys sie tak nie denerwowala... poprosic o wywolanie porodu swojego lekarza czy w szpitalu ... bo sie nerwicy jakiejs nabawisz ... a po porodzie jeszcze jakiejs depresji bo przy maluchu bedziesz jeszcze bardziej niespokojna i zmartwiona

Blanka​ trzymam kciuki

szlak ... zapalenia spojowek dostalam ... jak na zlosc ... poprzedni porod z chorobskiem ze jak kaszlnelam to mnie d... bolala ... a teraz w okularach bede musiala rodzic bo soczewek nie zaloze a to taka wygoda

Ostatnia edycja:
Jakie macie śliczne skarby :-) teraz tylko patrzeć jak rosną :-)
Jakie macie sposoby na migrenę, bo coraz częściej mam z nią problemy, i nic nie pomaga :-(

Nisiao popieram to co Kasieńka napisała, wrzuć trochę na luz, bo później przy dziecku też będziesz wariować, w końcu w depresję wpadniesz.

jednak jakiś fałszywy alarm, tylko zamieszania narobiłam :zawstydzona/y: powiedzcie mi miewacie takie silne bóle? bo to skurcze nie były... pierwszy raz z czymś takim się spotykam, może to te wstawianie się główki w kanał... już sama nie wiem cóż to było:oo:

Vinga - ale napięcie było ;) a to juz pora na nas prawie wszyskie ;)

Ja bol brzucha mam ale nie skurczowe tylko tak po bokach albo w pachwinach bardzo bolesne ale za cholere nie powiem ze to skurcze no bo pamietam bol na @ absolutnie nie to ....

Za to ja dzisiaj od 2 do 5 rano myslalam ze zejde tak sie napowietrzylam takie wzdecia mialam nad ranem R przyniosl mi espimisan troche przeszlo no i od 9 mnie czysci i zaraz znowu wzdecia okropne i tylko huk w brzuchu ale nic takiego wczoraj nie jadlam ;(

reklama
Sylka o matko to ty ciężki miałaś poród, ale dobrze ze z małym wszytko ok, i teraz z dnia na dzień będzei już coraz lepiej

Marika kolejny raz ogladałam nasze styczniowe maluszki w galerii i zauważyłam że postarzyła Laurkę o 2 lata:)

Ostatnia edycja:
Do góry