reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej...

Ja na chwile bo dzieci posiedzieć nie dadzą... powiem wam ze wypad na miasto miał być dla mnie czymś pozytywnym a czuję się jakbym sama sobie w dupę kopneła... MASAKRA... Myślałam momentami że usiądę na środku i będę płakać... Oczywiście razem z moją dwójka.... dopóki szłam było super, ale sama jazda autobusem i jakieś postoje okupowane były takim wyciem jakbym robiła chłopakom krzywdę... Adrian oczywiście na rączki a Konrad chce gałązkę itp.

Teraz też Konrad stoi obok mnie i wyje(bo inaczej tego nazwać nie mogę...) no i czekam już tylko aż Adrian zacznie bo to już czas jego karmienia...

reklama
U mnie była dziś znjoma w 9 mscu ciąży. A Laura dała popalić, spała po 5 min a tak to tylko jęczała i płakała, to ja w kółko to nosiłam, to lulałam to cyc. Znalazłam miejsce gdzie śpi - w foteliku samochodowym w łazience przy włączonym wiatraku ;-). Zresztą juz wstała z 15 min pospała :baffled:
MAGSUS to dobrze, ze ten śluz tylko sporadycznie, oby sie nie zaostrzyło i te jelitka w końcu odpuściły malutką

Ja uwielbiałam z malutkim Konradem jeździć po mieście. Codziennie jak rano wychodziłam to wieczorem wracałam, ale teraz z dwójką to zupełnie inna bajka zwłaszcza jak oboje zaczynają marudzić.... Uf... cieszę się że już jestem w domu... No nic, albo bedę rzadko wyjeźdzać i chodzić tylko pieszo albo się wszyscy przyzwyczaimy bo ja nie mam niestety prawka... a terazna pewno nie zrobię mając jeszcze szkołe na głowie... o nie...

W końcu mam wiecej czasu ... Weekend zleciał mi eeeh no nie wiem kiedy maz już w pt miał wolne ... No to spędziliśmy go bardzo mile ze mam aż zakwasy ;/ dzisiaj wzięłam sie za sprzątanie generalne firanki okna gotowanie dywany poki co sajgon ale przynajmniej mięśnie rozruszalam a dziecka jakbym nie miała no tak sie zmienił przez to mleczko nad ranem tylko okropnie stęka ale już jak zrobi numer 2 jest rozkoszny :) maz pojechał do pracy i zaraz wrócił tydzień wolnego mu szef dał o tak o bo nie bardzo maja co robić :) boooooosko ale cóż z tego jak obaj śpią :)

Pustiszi super wieści ze mleczko pomogło :) na jakie wkońcu zamienilas ??? Hipp comfort ????? U nastez niby lepiej ja daje hipp bio combiotic ale woda gripe water musi byc koniecznie !!!! Inaczej nawrót baków !!

fifka jak bym o sobie czytała :) Julia i Oliwia to duet doskonały zeby zamienić moje nerwy w strzępy :) zreszta dla mnie samo wyjście na spacer to tortura a powrót jeszcze gorszy bo Julia jak juz wyjdzie to mogła by spać na dworze :)

Ostatnia edycja:
I znów będzie w moje rodzinie dwoje z tego samego roku . właśnie mama wypaplała mi ze siostra jest w ciązy. Na kiedy ma termin nie iwem, ale w tym roku na pewno.
Ale tym samym mama przestała mnie nękać o chrzestnego. Zabobony górą

Cieszę sie bardzo. będzie kolejny szkrab w rodzinie

Kasia moje gratulacje wpisów w indeks i powodzenia na przejażdżce:)

Fifka podziwiam wybrania sie na spacer autobusem z dwojka maluszkow, ja mam pomysl zeby z oliwka przejechac sie pociagniem bo nigdy nie jechala ale musze jechac do miasta gdzie pociagi odjezdzaja bo w moich okolicach to nawet juz torow nie ma, wiec odkladam to na cieplejsza porę. na razie jezdze wlasnie autem

Pustiszi zycze udanych chwil z mezem i spokojnym dzidziusiem:)

Marika to sobie Laurka wybrała miejsce do spania:)

reklama
Sylka to my w podobnej sytuacji z prawkiem. Ja tez bym chciała jezdzic ale mam taki strach ze ehhh... A do tego tu die jezdzi po drugiej stronie. ..ale musze sie w koncu przemoc :)

Pustiszi- super ze malemu sie poprawilo I ze mialas udany weekend :) Fajnie ze mezulo w domku troche pobedzie :) Co ja bym dala za troche pomocy hihi

Fifka- ja tez pod koniec wyjazdu z mlodziakami mialam dosc :) Co prawda zadne nie plakalo ale Kuba to mi sie juz zaczal na ziemi klasc bo on na nozkach byl I było mu juz za daleko...

Do góry