Anisen ja podobie jak pustiszi jestem przykładem ze karmienie piersia nie jest antykoncepcją

mama zaszła w ciążę ze mną jak siostra miała 3 miesiące !!!! Ale oczywiscie nie powiedziane ze koleżanka tez będzie !!!
dziewczyny mnie tez wnętrznosci bolą a nieraz tak mi sie tam przelewa jakbym znow w ciazy była !!!
inomama zdrówka !!! &&&& za siostrę
My wczoraj bioderka wszystko ok dzis szczepienie Oliwka dzielnie zniosła haha bym powiedziała ze zamiast zapłakac uśmiechała sie do pielęgniarki

teraz mam nadzieje ze nie będzie gorączkowala i kurcze moja kluska waży 6.570 !!!
Sylka nie przejmuj sie !!!! Ja tez pojechałam na bioderka bez skierowania

ale ze o 16 miałam wizytę a do 17 robili usg to bym nie zdąrzyla kolejny termin za 3 tyg wiec późno no to 100 zł zapłaciłam !!a dzis jeszcze lepiej kurde na szczepienie bez kasy !!!!! Portfel pusty jak bęben

Dobrze ze lekarz mnie zna wiec jutro mam jechać zapłacić
dziewczyny te które szczepią 6w1 ile placicie za to pierwsze szczepienie ???? Bo ja 240 zł ale przez ta aferę ze szczepionkami pani pokazała opakowanie kazała zobaczyć czy szczepionka cała czy jest numer serii i o dziwo paragon dostałam !!! Bo jak Julię szczepilam to ani razu nie było dowodu wpłaty