• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Hejka;-)za nami fajny weekend nad wodą... Teraz pora na pranie i porzadki.

Malinka tak jak Siva życzę szybkiego powrotu do domku . Trzymajcie sie dzielnie...

Akuku jak tam kochana?

Kasia i tak Areczek dzielny jest bo juz nocowal poza domem;-)

Dzień dobry!

Malinka mam nadzieje ze odpoczywasz w domku;)

Upal daje w kość nie mam dzis na nic siły marze o klimatyzacji w domku:) do tego azs się nasiliło i czuje sie kiepsko! Filip śpi,padł po długaśnej kąpieli. Mam nadzieje ze pośpi standardowo 2 godzinki.

U was tez taki parnik?

Hejka:)

U nas tez baaardzo goraco:) ale trzyma mnie na duchu mysl,ze jedziemy na weekend nad morze- do jaroslawca...chcialam do jastrzebiej standardowo, ale jedziemy taka wieksza grupa 10 osob i glosowanie bylo :p
Nie mielismy nigdzie jechac,ale taki spontan zrobimy :)

Kupilam wozek dla Arka. Zdecydowalam sie na quinny zapp'a ze wzgledu na mala wage i kupilam uzywany, zeby az tyle nie wydawac bo nie wiem ile Arek zechce w nim jezdzic :p

Milego dnia kochane! :)

Jaguś to kiepsko:( współczucia! Choc ja ostatnio częściej pieszo niż autem bo M ciągle do pracy jeździ. A ze mam jedno auto to ja poszkodowana! Ale w taki skwar pieszo z dzieckiem w samo południe to juz wyzwanie:(

Akuku prosimy na bieżąco w miare możliwości nam tu pisac o jakim kolwiek postępie :) sie Alusia zaparła....

Kasia spontany są najlepsze a juz z tak spora grupą ludzi to mega wypad bedzie:)

No i fajnie ze trafila ci sie okazja na zakup wózeczka :)

My wrocilismy ze stawu. Teraz odpoczynek a niebawem grill u siostry:)

Dziewczyny, bylam dzis u lekarza z Arkiem bo ta pupka mu sie slabo goi. Mowil,ze to grzybiczne po antybiotyku i masc zapisal. Pokazalam tez te powiekszone migdaly Arka to nas na pilne do laryngologa skierowal bo bardzo szybko mu te migdaly "przerosly" i chyba bedzie trzeba przyciac....:/ miala ktoras z migdalami przygody?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry