reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Bo pierwszy raz ktoś się jej postawił i nie chciał tańczyć jak ona gra :)
Zreszta to taki typ ta moja mama, pierwszy mój mąż tez jej się nie podobał i żaden inny kandydat, mojej siostry mąż tez nie pasuje ale przynajmniej nie unosi głowy :)
Kocham ją, ale wiem na co ją stać :)

reklama
a mówiłaś jej żeby się nie wtrącała? wkurzają mnie ludzie, który swoje już przeżyli a jeszcze się wtrącają w życie innych i próbują ich ustawiać.

eh zabijcie mnie ale tak mi się nic nie chce :confused2:

Vinga, to długa historia i szkoda na nią czasu. Ja po prostu dałam sobie pełne i święte prawo do samodzielnych decyzji i życia. A sędziami do wydawania wyroków nie mogą być ludzie dookoła, bo za te samą rzecz czy decyzję każde z nich inaczej osadzi więc jaki to ma sens... :)

Szczerze to nie dziwie Ci sie. Ja mam babke która zapisała mnie do lekarza po tabletki anty :D jak sie dowie ze jestem w ciazy to chyba padnie na zawał :D hahaha oj oby. ale dowie sie przez facebooka :Djak juz brzuch mi urosnie. poki co jej nie mowie. :D

Vinga jesli to kobieta pokroju mojej teściowej to mozńa jej gadać zeby sie nie wtrącała a ona i tak będzie wszędzie sie wpierniczac ;)
Moja tęsciowa już nam ustawiła wakacje , macie jechać ( nawet nie zapytała tylko poinformowała) do mieszkania dziadków męża w sierpniu od 10 ( nawet od którego nam wymyśliła) na dwa tygodnie ( na ile też ) . Zważywszy że to prawie 20 km od morza to średnia atrakcja z małymi dziećmi. A do tego mieszkanie dziadków jest naprawdę nie wygodne mega nie wygodne. no ale ona juz ustaliła. a ja mam ja w dupie i sama zdecyduje gdzie i kiedy wakacyjny wyjazd

To jest nasze zycie i tylko my jestesmy jego Panem.To jak sie potoczy zalezy od nas a nie od innych :/ tak mnie wkurza takie wpierdzielanie sie w sprawy innych..a jak przychodzi co do czego to wypinają tylki i ich nie ma :D dziekuje bardzo. Ja jestem młodą mamą. zaszlam w ciaze w wieku 17 lat. urodzilam w wieku 18..i sie tego nie wstydze..kocham swoją rodzine..ale jezeli moja babka jedza jeszcze raz mi powie ze mam usunąć to chyba udusze ją własnymi łapami. nie znam gorszej jedzy od niej :/

A propo dostalam od niej krzesełko do karmienia... teraz przyjezdzają jej wnuczki z irlandii i kazała oddać krzesełko. Normalnie ją wyśmiałam... i co moje dziecko na podłodze bedzie jadło ?? Dałam sobie rade i kupiłam takie samo :) w doope niech mnie cmoknie.

Napiszcie moze do Administratorek forum o utworzenie "podforum" styczen 2014 ... jak wszystko dobrze pojdzie tez do was dolacze ... w pon ide na bete ale dwa testy dajace wiele do myslenia mam juz za soba ...

Napiszcie moze do Administratorek forum o utworzenie "podforum" styczen 2014 ... jak wszystko dobrze pojdzie tez do was dolacze ... w pon ide na bete ale dwa testy dajace wiele do myslenia mam juz za soba ...
Musimy poczekac aż kwietniówki zniknął :( pewnie jeszcze z tydzien

Panna nikt, no właśnie, wszędzie się znajdą najmądrzejsi, obserwatorzy. mogą nie mieć pojęcia o sytuacji ale swoje i tak wiedzą. skąd ja to znam... ja mam takich sąsiadów, że tylko ich na stosie spalić pozostaje
Anna, to kobieta ma tupet.
Anisen, to teściowa dyktatorka jednym słowem. a co mąż na to co ona wyprawia?

reklama
Do góry