reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej Dziewczynki:)
Ależ Wam zazdroszcze ze już widziałyscie swoje Fasolki....ja może we wtorek zobaczę....
Dzisiaj odebralam wyniki bety...no i ladnie rosnie...393,5..:):) Nie wiem teraz kiedy znowu robic czy w piątek czy juz w poniedzialek:)?

No i jutro cięzki dzien...rozmowa z Szefowa......brrr....

reklama
Witam :-) Wczoraj wyskoczyły mi dwie kreski na teście :) Dzisiaj (27 dc) potwierdziłam betą - 79,25 mlU/ml, więc chyba będzie dobrze. Mam na swoim koncie ponad rok starań (z przerwami, bo dorwać mojego męża wcale nie jest tak łatwo :tak:), dwie ciąże stracone w 6 tyg. Jedno dziecko już mam - wtedy udało się za pierwszym razem, myślałam, że za drugim razem będzie tak samo. okazało się, że jednak nie. Teoretycznie, wg @ termin wychodzi na 24 stycznia - więc będę styczniówką :-):-):-) (oby tylko się utrzymało).

delewarre widzę, że Ty jak i ja straciłyśmy ciąże w styczniu w 6-7 tc. Życzę CI powodzenia, żeby się utrzymało, u mnie na razie wszystko ok i mam nadzieję, ze nadal tak będzie :D

witam dziewczynki :)
ja wizytuję już jutro bo dziś mega bóle mnie złapały :-( jestem teraz u rodziców, żeby mi było lżej z małym. trochę się nim moja mama zajmie. jutro 11 wizyta, a o 12 na szczepienie z młodym.
zrobiłam dziś wieczorkiem teścik 20 i wyszła przepiękna kreseczka, prawie tak mocna jak ta druga :) więc chyba mogę już uwierzyć w swoją ciążę :)

witam nowe dziewczyny;-)
fiuu, kciuki trzymam, u mnie też na początku był lekki cień :)

śniło mi się dzisiaj, że dostałam @, aż się obudziłam :-) na szczęscie to tylko sen. W ogóle ostatnio mam jakieś durnowate sny :-)

michalina_ch, miałam nadzieję, że będę wrześniówką, ale fasolka widocznie nie chciała :sorry2:

Moniczka no to wlasciwie w tym samym dniu jestesmy - moze 2 dni roznicy, bo ja mam termin na 29.12, ale zamierzam przytrzymac do 1.01 :D

hehe ja poprzednio mialam termin na sylwestra ale nie dotrzymalam i urodzilam 27.12

śniło mi się dzisiaj, że dostałam @, aż się obudziłam :-) na szczęscie to tylko sen. W ogóle ostatnio mam jakieś durnowate sny :-)

michalina_ch, miałam nadzieję, że będę wrześniówką, ale fasolka widocznie nie chciała :sorry2:

widocznie fasolka chciala sie urodzic w 2014 a nie 2013 :) i wyluzuj troszke bo stres ci teraz niepotrzebny ...

a ja odkrywam niesamowita tolerancje wobec cukierkow orbit mints ... jedyne co moge wziac do ust przed poludniem !!!! zjadam jogurt na sniadanie ale to raczej z koniecznosci bo wiem ze musze !!!

reklama
Cześć dziewczyny.
Trzymajcie za mnie kciuki, jade na Mazury zaraz, zmarł mój dziadek...
W piątek mam wizytę u gina cholera i nie pójdę...

Do góry