reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

I trymestr - trwa od pierwszego dnia ostatniej miesiączki do 13 tygodnia ciąży - pierwszy trymestr to 1, 2 i 3 miesiąc ciąży.
II trymestr - trwa od 14 do 26 tygodnia ciąży - drugi trymestr to 4, 5 i 6 miesiąc ciąży.
III trymestr - od 27 tygodnia ciąży do czasu porodu czyli 40 tygodnia ciąży - trzeci trymestr to 7, 8 i 9 miesiąc ciąży.

ja baranie przezierności karkowej na pewno zrobię, w poprzedniej też zrobiłam.

PS. Przypominam, że dziś ostatni dzień na zgłoszenia osób chętnych na stanowisko moderatora! Chętne niech się nie boją tylko zgłaszają :tak:

reklama
to to usg genetyczne tak? w 11-13 tyg ciazy....dobrze myśle czy sie myle?

wiem co sie sprawdza na tym usg tylko zastanawia mnie kiedy bo z córą poszłam jakby troche za późno. dzieki Bogu wszystko wporządku

a tak poza to....... któraś z was pisała że ma męża z nad morza....ja też z nad morza -dokładnie z Malborka hehe a męża mam spod Lublina....mało tego spotkaliśmy sie w Neapolu. Takie dziwne historie pisze życie

no no diablica, to na prawdę chyba byliście sobie przeznaczeni, jak tak daleko od domu się poznaliście :)
my oboje z mężem spod Warszawy :p

Ja mieszkam (od urodzenia) w Warszawie :) A mój jest ze Słupska :) Poznaliśmy się w wakacje, a w grudniu mu powiedziałam, że związek na odległość to nie dla mnie (miałam ostre jazdy ;) ) Dwa dni później stał pod moimi drzwiami z jedną torbą :)
A tak żeby było śmieszniej.... Zanim się wprowadził, widzieliśmy się 2 razy w życiu ( w sumie kilka dni, ale już po pierwszym spotkaniu powiedział, że on mnie poślubi - na co wciąż czekam ;) )

Cześć dziewczyny :)
Na początku gratuluję wszystkim fasolek :)
Jestem tu nowa, też styczniówka i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona?
pozdrawiam :)

no Salli to miłość od pierwszego spojrzenia :) my z mężem też dość szybko się hajtnęliśmy :) po pół roku znajomości byliśmy już narzeczeństwem, a całe dwa lata od poznania byliśmy już małżeństwem. po drodze wpadł nam Natanielek a teraz rok od ślubu już drugie w drodze, więc szybciutko się to wszystko potoczyło ;-)

aniia witaj :)

reklama
Salii mój też ze Słupska(właściwie tam się urodził),
i też szybciutko wszytko poszło miesiąc-mieszkaliśmy razem, półtora roku synuś 2 lata z kawałkiem ślub, teraz drugie w drodze...

Do góry