reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
trzeba go w sygnaturkach dodać na swoim profilu. A dokładnie wkleić bbc code 
Witam
ja dzis wolne, jutro tylko 3 lekcje ale za to w środę masakra, od 7. 30 do 15. 30 potem do 16. 30 mam radę a potem na 18. 45 do Krakowa na wizytę. Chyba zdechnę. Za to w czwartek tylko 1 godzina i potem wieczorem wywiadówka
Byle do lata czyli jeszcze 3 tygodnie i wakacje
)
Witam
ja dzis wolne, jutro tylko 3 lekcje ale za to w środę masakra, od 7. 30 do 15. 30 potem do 16. 30 mam radę a potem na 18. 45 do Krakowa na wizytę. Chyba zdechnę. Za to w czwartek tylko 1 godzina i potem wieczorem wywiadówka
Byle do lata czyli jeszcze 3 tygodnie i wakacje
anbas
Mamusia Kubusia
Hej dziewczynki
Witam sie i ja
Nie bylo mnie caly weekend, ale po calym tygodniu siedzenia przed kompem w weekend prawie wcale nie zalaczam...
Vinga - mam nadzieje ze sie imprezka udala i nie namordowalas sie za bardzo
delewarre- z Twoim przelykiem juz ok?
Calineczka - super ze jestes juz w domku!!!
aniia00 - gratuluje rocznicy
Mam nadzieje ze wszystko sie udalo jak zaplanowalas 
Blanka, inomama - trzymam kciuki za Was kobietki!!!!
Ja po tym weekendzie jakas zestresowana jestem
Kurcze znow mialam te "krecace" pobolewania w pochwie
Nie wiem czy to normalne jeste czy nie...Bo to napewno podbrzusze nie bylo tylko wlasnie tak jakby "w srodku" I w ogole mnie jakies czasne mysli nachodzily:-( Nie wiem co jest grane...i znow sie boje:-( a wizyta dopiero w piatek. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
Ahaaaaa...pytanko mam do Was: czy wam juz cos moze waga ruszyla do gory? Bo ze brzuszki niektorym to wiem, ale to nie zawsze w parze idzie... Pytam dlatego ze u mnie kurcze wahania w wadze sa kosmiczne
nawet do 4kg!!! Tzn. moja wyjsciowa waga jest 72kg i bywa tak ze mam np. jednego poranka 73.1kg a na drugi dziej 75.5
a potem znow np. 73.3...I sama juz nie wiem co o tym myslec...
Anisen - ja podobnie jak Ty nie moge sie juz urlopu doczekac!!! Nie wiem jak to jest u nauczycieli...ile tego urlopu macie? Ja niestety tylko 3 tygodnie i znow orka...ehhhhh ale dobre i to. Szegolnie kiedy w ire na rok przypada tylko 20 dni ;/
Vinga - mam nadzieje ze sie imprezka udala i nie namordowalas sie za bardzo
delewarre- z Twoim przelykiem juz ok?
Calineczka - super ze jestes juz w domku!!!
aniia00 - gratuluje rocznicy
Blanka, inomama - trzymam kciuki za Was kobietki!!!!
Ja po tym weekendzie jakas zestresowana jestem
Nie wiem czy to normalne jeste czy nie...Bo to napewno podbrzusze nie bylo tylko wlasnie tak jakby "w srodku" I w ogole mnie jakies czasne mysli nachodzily:-( Nie wiem co jest grane...i znow sie boje:-( a wizyta dopiero w piatek. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.Ahaaaaa...pytanko mam do Was: czy wam juz cos moze waga ruszyla do gory? Bo ze brzuszki niektorym to wiem, ale to nie zawsze w parze idzie... Pytam dlatego ze u mnie kurcze wahania w wadze sa kosmiczne
nawet do 4kg!!! Tzn. moja wyjsciowa waga jest 72kg i bywa tak ze mam np. jednego poranka 73.1kg a na drugi dziej 75.5
a potem znow np. 73.3...I sama juz nie wiem co o tym myslec...Anisen - ja podobnie jak Ty nie moge sie juz urlopu doczekac!!! Nie wiem jak to jest u nauczycieli...ile tego urlopu macie? Ja niestety tylko 3 tygodnie i znow orka...ehhhhh ale dobre i to. Szegolnie kiedy w ire na rok przypada tylko 20 dni ;/
Ostatnia edycja:
delewarre
Fanka BB :)
Anisen, zazdroszczę wakacji
Mi zostało jeszcze 10 dni urlopu, ale jeszcze nie wiem kiedy wykorzystam. Czekam, aż mój chłop wróci z wyjazdów i tak sobie planowałam, że wyciągnę go i pojedziemy z Mikolajem na parę dni nad morze, bo moje dziecię jeszcze nie było
No ale zobaczymy jak to będzie, bo tu jeszcze posadzki, instalacje, łeee.
dona, i co dałaś radę?
Anbas, przełyk w porządku, musiało naczynko mi jakieś pęknąć - ale strachu się najadłam :-)
Co do wagi, to ja się nie ważę
wiem, że przytyłam, po ubraniach widzę, ale nie chcę się stresować - u gina się zważę :-) Ja niestety mam tendencje do szybkiego tycia, więc mi to szybko pójdzie, ale co tam 
Mi zostało jeszcze 10 dni urlopu, ale jeszcze nie wiem kiedy wykorzystam. Czekam, aż mój chłop wróci z wyjazdów i tak sobie planowałam, że wyciągnę go i pojedziemy z Mikolajem na parę dni nad morze, bo moje dziecię jeszcze nie było dona, i co dałaś radę?
Anbas, przełyk w porządku, musiało naczynko mi jakieś pęknąć - ale strachu się najadłam :-)
Co do wagi, to ja się nie ważę
wiem, że przytyłam, po ubraniach widzę, ale nie chcę się stresować - u gina się zważę :-) Ja niestety mam tendencje do szybkiego tycia, więc mi to szybko pójdzie, ale co tam
Ostatnia edycja:
delewarre
pięknie wyszło 
Hej dziewczyny
Ale dzisiaj mamy piękny dzień, a ja w pracy muszę siedzieć
Pustiszi - Teoretycznie wychodzi mi na 12-go
Ale to się okaże
Ja miałam długie cykle i pewnie będzie później
Same 6 to jak szatan hhehe 666 

Deleware - Mój brzuch też jest teoretycznie widoczny, ale to raczej wzdęcia
Bo jak coś jemy to robi się co raz większy i większy aż trudno go ukryć hehe 
nisiao -bardzo mi przykro...9 tydzień to już prawie końcówka 1 trymestru. Ehh... Ja też się ciągle tego boję, ale trzeba być pozytywnej myśli.
Blanka87, Inomana-trzymam kciuki za USG i strasznie Wam zazdroszczę, że to już
Ja mam 1-go lipca i już z M nie możemy się doczekać. Na necie ciągle oglądam jak dzidziusie wyglądają w 10 tyg
Super filmik widziałam na YT, gdzie dzidziuś odpychał się nóżkami i ssał kciuka...no coś pięknego

Dzisiaj jestem jakaś taka promienista i mega szczęśliwa:
P Chyba te hormony
Już bym chciała przytulić swoje maleństwo, pogłaskać, wycałować.......ojj jak mi się marzy 

A chciałam Was wszystkie jeszcze zapytać - czy, któraś z Was ma lub miała konflikt krwi? Bo ja z M mamy.
Ale dzisiaj mamy piękny dzień, a ja w pracy muszę siedzieć
Pustiszi - Teoretycznie wychodzi mi na 12-go
Deleware - Mój brzuch też jest teoretycznie widoczny, ale to raczej wzdęcia
nisiao -bardzo mi przykro...9 tydzień to już prawie końcówka 1 trymestru. Ehh... Ja też się ciągle tego boję, ale trzeba być pozytywnej myśli.
Blanka87, Inomana-trzymam kciuki za USG i strasznie Wam zazdroszczę, że to już
Dzisiaj jestem jakaś taka promienista i mega szczęśliwa:
A chciałam Was wszystkie jeszcze zapytać - czy, któraś z Was ma lub miała konflikt krwi? Bo ja z M mamy.
Ostatnia edycja:
dona_76
ja też się nie ważę
ale jutro położna będzie mnie ważyć i inne takie, bo musi uzupełnić kartę ciąży, ale widzę że w udach przybrałam, a ogólnie nogi mam grube
aha dziewczyny na te skórcze macicy lekarka kazała łykać magnez 1x1 a nawet do 4 tabletek dziennie, i poleciła mi magnez slowmag
wie ktoras czy badanie IgG (toksoplazmoza) robi sie na czczo? bo musze powtorzyc a ciężko mi godzine jechac do laboratorium bez kawalka chleba w brzuchu
aha dziewczyny na te skórcze macicy lekarka kazała łykać magnez 1x1 a nawet do 4 tabletek dziennie, i poleciła mi magnez slowmag
wie ktoras czy badanie IgG (toksoplazmoza) robi sie na czczo? bo musze powtorzyc a ciężko mi godzine jechac do laboratorium bez kawalka chleba w brzuchu
Ostatnia edycja:
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
mam urlop od 8 lipca do 18 sierpnia. Nie wiem co lepsze urlop wtedy kiedy chcesz czy taki z góry ustalony. Zawsze jak mam urlop jest sezon i wszystkie wyjazdy najdrożej