O remik mi bardziej znajomy ;-) ja z gier w karty najbardziej kanasta a w planszowke cashflow ;-)
Ja tez dzis spalam calkiem niezle chociaz rano sie wkurzylam. Musialam umyc glowe bo do konina jechalismy zapisac Ł na egzamin teoretyczny z prawka, ide do lazienki patrze a pradu nie ma. Kit kapalam sie przy otwartych drzwiach by cokolwek widziec i na szczescie nie bylo zimno wiec wlosy same schly, ale nie lubie tego. A wkurzyl mnie fakt ze w calej nie bylo pradu dzis od 7 do 15 a kartka tylko w jednym bloku wisiala i odzywiscie nie naszym. Jakas porazka totalna. No ale jestem zadowolona bo z konina do kalisza tylko 50km wiec pojechalismy do moich rodzicow na kawke i zrobilismy im niespodzianke :-)
Alecta mi tez teraz sie lepiej spi poza komarami
Megami ja tez nie wierze w ich obietnice
Doggi po zrobienij tzn? Skrocilas? Mi sie polamaly ostatnio :-(
My z Ł jak mieszkalismy sami to zawsze jak oboje mielismy rano wolne swietowalismy to wspolnym sniadankie. Jajeczka, pomidorki, wedlinka, zolty serek. Kazdy jadl co chcial i chociaz wspolnie milo czas spedzalismy :-) tego mi brakuje
Jezyk a nie wiesz do kiedy te body po 3zl w pepco?
Tasia gratuluje wygranej!
A ja latem zawszw mialam japoneczki, szorty i koszulke. Teraz zimniej wiec getry i dluzsza koszulka na krotki plus sweterek i baletki a czasem zakladam dresik od Ł ;-) cieplutkie milutkie spodenki sa w nim i bardzo mi pasi ;-) tez nie lubie stylu na sportowo na dluzsza mete, jakies cieplejsze getry lub spodnie ciazowe troche pozniej kupie poki co daje rade w tym co mam ;-)
Gosiane jakie autko?