reklama

Styczeń 2015

Aneta witaj!

Tasia gratuluje wygranej! :) Niby nic a cieszy nie? :)

A ja dzisiaj przekopywalam pudla w pokoju Jasia i odkrylam ze mam kalosze dla niego a mialam kupowac bo wyrosl ze staryych. Dostalismy w spadku od kolezanki i schowalam i zapomnialam ze sa hehe przy okazji wygrzebalam 4 pary spodni kupionych na zapas ;)

reklama
No ja też potrzebuję spodni "wyjściowych" choćby po to, że głupio do kościoła w dresie biegać:sorry2: No i tak jak femme mam dość stylu "na sportowo".

Tasia- gratuluję :-) Ooo widzisz, a my tyle ciuchów kupujemy w Pepco i nic nam nigdy się nie popruło czy coś z tych rzeczy, a niektóre już mają kilka lat.

U nas też pogoda dupna, pada co chwilę:dry:

Jezyk u mnie zakupy w Pepco to 50% udanych zakupów, bo jeszcze trafiłam na farbujące getry i na bluzkę co kolor zmieniła po pierwszym praniu. Ale rzeczywiście mam kilka ubranek co pomimo wielokrotnego prania wyglądały jak nowe.

Gosiane gratuluję udanych "wykopalisk"

Córunia obudziła się sama z wrzaskiem na cały blok. Teraz oglądamy po raz 1000 ten sam odcinek Teletubisiów.

A moj dzwonil przed chwila bo pojechal ogladnac samochod. Zabral ze soba naszego kolege moto maniaka zeby spojrzal okiem znawcy no i chyba bedziemy kupowac bo wszystko wporzadku. W serwisie tez nic niepokojacego nie wyszlo :) :) :)

O remik mi bardziej znajomy ;-) ja z gier w karty najbardziej kanasta a w planszowke cashflow ;-)

Ja tez dzis spalam calkiem niezle chociaz rano sie wkurzylam. Musialam umyc glowe bo do konina jechalismy zapisac Ł na egzamin teoretyczny z prawka, ide do lazienki patrze a pradu nie ma. Kit kapalam sie przy otwartych drzwiach by cokolwek widziec i na szczescie nie bylo zimno wiec wlosy same schly, ale nie lubie tego. A wkurzyl mnie fakt ze w calej nie bylo pradu dzis od 7 do 15 a kartka tylko w jednym bloku wisiala i odzywiscie nie naszym. Jakas porazka totalna. No ale jestem zadowolona bo z konina do kalisza tylko 50km wiec pojechalismy do moich rodzicow na kawke i zrobilismy im niespodzianke :-)

Alecta mi tez teraz sie lepiej spi poza komarami :-P

Megami ja tez nie wierze w ich obietnice

Doggi po zrobienij tzn? Skrocilas? Mi sie polamaly ostatnio :-(

My z Ł jak mieszkalismy sami to zawsze jak oboje mielismy rano wolne swietowalismy to wspolnym sniadankie. Jajeczka, pomidorki, wedlinka, zolty serek. Kazdy jadl co chcial i chociaz wspolnie milo czas spedzalismy :-) tego mi brakuje

Jezyk a nie wiesz do kiedy te body po 3zl w pepco?

Tasia gratuluje wygranej!

A ja latem zawszw mialam japoneczki, szorty i koszulke. Teraz zimniej wiec getry i dluzsza koszulka na krotki plus sweterek i baletki a czasem zakladam dresik od Ł ;-) cieplutkie milutkie spodenki sa w nim i bardzo mi pasi ;-) tez nie lubie stylu na sportowo na dluzsza mete, jakies cieplejsze getry lub spodnie ciazowe troche pozniej kupie poki co daje rade w tym co mam ;-)

Gosiane jakie autko?

Aneta witaj wśród nas :)

Femme u nas tez ciepło i słonko taka miła odmiana bo 3 dniach mrozu (wczoraj wieczorem nawet kazałam chlopom w kominku napalic :) )

Aneta mi też zjeżdżają jak chodzę te ciążowe ale nie chciałam brać mniejszego rozmiaru bovto juz by był śmiech na sali i przynajmniej jak w grudniu styczniu zacznę się pompowac to będzie ok ;)

Tasia to mnie dobija w tych dziecięcych w pepco to ze po praniu są paskudne :(
Gratuluję wygranej!! Super!

Jezyk oj tam głupio od razu, moje motto to "kto ciężarnej zabroni" :)
U nas milion bajek a i tak ciśnieniemy zawsze to samo: barbie i siostry, smerfy 1 i 2, ratatuj, mała syrenka, kurdowie i król lew choć ostatnio Piotruś pan też wpadł w oko ale ona lubi takich niesfornych chłopców wiec dlatego ;)

Gosiane, a jakie autko?
Ja już się pogodziłam, że z zakupem naszego musimy poczekać do stycznia :-(

Eh jednak mąż musi już jutro iść do pracy.
Zadzwonił do niego dowódca z tą wesołą nowiną.
A w poniedziałek czeka mnie szczepienie z Tymkiem, bo jest o 2 do tyłu :-/

reklama
Ja stwierdzilam ze jak nie bede miala w czym to nawet w dresie do kosciola pojde :-P po katek ubierania uwazam ze lepiej miec brzuszek latem :-P ale to jedyny plus bo upaly mnie przerazaja :-P

Alecta uwielbiam takie telefony :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry