reklama

Styczeń 2015

Femme bardzo wygodna i wiem ze jsk zrobi się chłodniej to nie będę jej na krok zostawiać bo ten polarek cieolutkki i jak leżę na niej to aż mi się gorąco zrobiło :)

reklama
A ja nie wiem o co chodzi z tymi poduchami? Chyba cos mnie ominelo :-(

Femme oczywiscie dostalam zje*** ze oni mi zrobili a mi ciagle zle :-P

A co do notariusza to dzieki wszystkim :-) jeszcze tylko musimy do sadu w pon jechac, pozniej do banku i jak dobrze pojdzie to we wtorek bedziemy miec klucxe

O taki :-D

Cholera trochę cieplej się zrobiło i od razu pełno much...Zwariuje

Załączniki

• 1409323356460.jpg
    1409323356460.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 41
Agulqa jeszcze trochę i będziesz na swoim. u mnie gotuje tylko ja. Ma to takie plusy, że zawsze jest coś na co mam ochotę:-D

Alecta ale zaszalałaś z sprzataniem

Jezyk a ja zgadłam, że barszczyk bo u mnie też miał być, ale po pobraniu krwi byłam tak głodna i śpiąca, że na targ nie poszłam.

Hej dziewczyny!

Agulqa gratki! Już niedługo klucze, wow!

Ja wykorzystuje czas bycia z jednym dzieckiem i nie mam chęci na kompa. Wieczorami doczytuję, co u Was :-)
Mi zachciało się być dobrą panią domu i ogarnąć mieszkanie - już po odkurzaniu tak mnie kręgosłup boli, ale zrobiłam co nieco i teraz schylać się nie mogę:baffled: głupie te baby czasem :-D To dowód na to, że powinnam leżeć i pachnieć, tylko jak przekonać do tego męża :-D

Agulqa, gratulacje! Strasznie sie ciesze za Was, mega uczucie jak wkoncu sie wchodzi do wlasbego gniazdka, nawet jak najblizsze tygodnie wygladaja jak mieszkanie na budowie. U nas tez juz sie powoli popycha do przodu, moze za jakos miesiac tez dostaniemy klucze do no we go domu. Juz sie nie moge doczekac, uwielbiam remonty :)

Ok skończyłam bluzę! Teraz idę na jakuby bo głodna jestem ze hej ;)

Spód nie jest wykończony bo moja sis nie chciała ja miałam inny plan ale cóż w końcu to dla niej :P i na zdjęciu nie widać ze: kolor to bardzo soczysty limonkowy :) a rękawy są z materiału pikowanego :)

Załączniki

• 1409326545638.jpg
    1409326545638.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry