reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej ;-)

Dzisiaj pracowity dzień miałam ogóle sprzątane domu i generalne sprzątane Niny pokoju 2 kartony zabawek i trochę książek idzie do piwnicy, szafa ogarnieta i ogólnie wszystko na błysk do tego Umylam okna w całym domu...padam na pysk wszywki mnie boli :-P ale jestem z siebie dumna :-D

Jutro przyjeżdża teściowa i zostaje do poniedziałku bo chce być na rozpoczęciu roku szkolnego :-) zrobię jeszcze dzisiaj ciasto żeby było co jeść i żeby ładnie w mieszkaniu pachniało :-)

Doggi tego kociaka to zamowilas od kogoś kto to dla wszystkich robi czy tylko dla znajomych? :-P bardzo mi się widzi :-D tez chce :-P

Indi gratuluję kopniaka ;-)

Alecta dla Ciebie również medal za sprzątanie :-D :-D

Femme widzę, że nie jestem sama w tym szaleństwie sprzątania dzisiaj :-)
Medale jak najbardziej nam się należą :-)

Teraz napiłabym się takiego zimnego piwka...ehh może w przyszłym roku :P

A mi zrobili fasolke. Tak ostra ze po lezce myslalam ze mi ryj wypali. Wkur***** sie tylko bo mialam mega ochote i jej nie zaspokoilam :-( zaczne chyba sama gotowac, bo albo tesciowa gotuje tak ze nic nie ma smaku albo jak Ł gotuje to morde pali :-/

Femme to dalas czadu. Ja mam dzien lenia i nogi jak z waty

Femme to moja koleżanka z czerwiec 2011 prowadzi facebookowa stronę "szmaciaki zołzy" tam się di niej na prive odezwij i na 100% ci uszyje nawet w kolorach jakie będziesz chciała i materiale ha mam pożarowego kota bo chciałam żeby był ciepły i miły i chciałam w fioletach a wcześniej robiła żółtego z bawełny mój 100zl kosztował + 15 za wysyłkę

A ha jestem gUpkiem uszyłam ta bluzę dumna i blada ze piękna będzie odwracam ma prawą stronę i paCZę i nie wierzę rękawy przyszłam na lewą stronę i weź rozpruj tyle maszynowego sciegu ;((( ale już prawie gotowe :P

Ostatnia edycja:
Zapomnialam chyba napisac ze akt podpisany ;-) pozniej w bznku bylismy podpisac umowe na ubezpieczenie, moelismy buc o 15, bylismy o 14.30 i pani z banku juz nie bylo bo nie chcialo jej sie na nas czekac. Wkurza mnie ta kobita niemilosiernie

reklama
Doggi świetny jest a wygodny jak ta poducha do spania coś w tym stylu? Może bym sobie na urodziny zamówiła :-P...uuuuu ty gapo :-D :-D

Agulqa haha biedna :-P mój też tak przyprawia... Raz mi zrobił dokładnie tak samo z czymś na co miałam ochotę myślałam że udusze... Super ze wszystko udało się załatwić! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry