reklama

Styczeń 2015

U nas jutro dwa festyny dożynkowe :) Jak się będę dobrze czuła to chyba się skusimy i pojeździmy trochę popatrzeć:tak:

agulqa- trzymam kciuki za notariusza.

doggi- biedna Ty :-(

reklama
Jezyk ja kocham festyny bo jest duuuzo żarcia :) juz się umówiłam z koleżanką tez żarłoczkom i dziś impreza ;) my takie łakomczuchy a nawet nie wyglądamy bo ja na te ilości żarcia naprawdę dobrze się trzymam a Agata to już w ogóle drobinka tak jakby zabrać 1/3 mnie a nam tylko jedzenie w głowie

Ja na szczęście z takiej typowej wyprawki do p-kola to tylko papcie dzieciakom muszę kupić, bo nasze p-kole wszystko samo zapewnia.
Z dodatkowych kosztów jedynie jest ubezpieczenie i pewnie będą książki dla Nikolki.
Tylko, że papcie dla Nikoli to koszt 200 zł :/

Ja butów na szczęście nie muszę kupować.
Mam pełno adidasów i trampek, botki na niskim jak i wysokim obcasie też, zimowe kupiłam w zeszłym roku świetne płaskie workery więc tylko z kurtkami mam problem, ale to jak wypłatę dostanę to mam zamiar po lumpkach poszukać.
Mam 2 płaszczyki, ale do adidasów ich nie założę, bo wtedy to będzie wieś tańczy i śpiewa hehe.

Pogrzało mnie!
Rano sobie odkurzyłam, a później stwierdziłam, że wysprzątam kuchnie i wzięło mnie na szorowanie całego piekarnika.
Blaszka z kratką właśnie się namaczają w wannie, a piekarnik już wyszorowany.
No i zaczęłam sprzątać też łazienkę.
Wieczorem to będę chyba leżeć i kwiczeć :baffled:

jezyk płacę, bo to p-kole prywatne.
Za moją dwójkę wychodzi 550 zł i nic więcej (poza ubezpieczeniem i książkami) mnie nie interesuje.
Jestem bardzo zadowolona, bo w tym jest 5 posiłków, wycieczki, torty i prezenty z okazji urodzin, świąt itp, angielski, rytmika i logopeda więc jak na tyle rzeczy cena nie jest w żaden sposób wygórowana.

Skończyłam szorować łazienkę.
Jeszcze pokoje muszę doprowadzić do porządku, a okna to już chyba mężowi zostawię.

Alecta to bardzo ładna cena! Moja koleżanka z poznania zalila się ze w prywatnych za jedno chcą 700-800 zł :/

Szalona z tym sprzątaniem, nie chce wieczorem słyszeć ze coś cię boli!!!!! ;)

A ja kończę bluzę dla siostry. Wszystko pozszywane tylko muszę rękawy przyszyc i zrobić wykończenie rękawów mam nadzieje ze będzie tak zaje.bista jak sobie wymyśliłam :)

Alecta- to faktycznie cena super, tym bardziej za dwoje dzieci.

Doggi- pokaż koniecznie bluzę jak skonczysz:)

A ja przez to Wasze gadanie robię na obiad co?? Która zgadnie :D

jezyk frytki? :D
Doggi ja ogólnie nienawidzę sprzątać i w sumie zazwyczaj to mąż sprząta, ale że dzisiaj ma urodziny to to jest taki jakby dodatkowy prezent ode mnie żeby mógł sobie po pracy odpocząć i cieszyć się prezentem od dzieci, do którego mam też się dorzuciła (przynajmniej tak jest napisane na kartce:P )
Czekam na focie bluzy :D

Doggi 500g samego cukru :-D

U nas tez jutro dozynki :-P

Jezyk nie wiem co robisz ale ja zazyczylamcsobie fasolke po bretonsku :-P

Dxisiaj sie kiepsko czuje, ni3 mam na nic sily. Nie wiem od czego to zalezne bo nic nie robie przeciez

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry