reklama

Styczeń 2015

reklama
Miłej niedzieli.
U nas w domy od środy cisza, wiec nie ma mowy żeby cos obgadac.

Doggi- miłej imprezki.

Teraz mąż pojechał z teściową i Kacprem do szpitala do teścia. Kurcze marrwie się o niego i tak mi jakoś smutno.

Teściu ma problemy z pęcherzem kilka razy w roku coś mu tam wypalaja. No ale teraz coś idzie nie tak bo robi soku z krwią i nie wiedza czemu. Poza tym durni ci lekarze nic mu nie zapisali na wzmocnienie itp. I w czwartek trafił do szpitala z hemoglobina 6.0!! Ma teraz od piątku codziennie krew przetaczana. Poza tym dwa lata temu miał zawał i operacje na sercu więc na własną rękę sam też nic nie może brać. Nie wyobrazam sobie że mogłoby go zabraknąć, jest dla mnie naprawdę ważniejszy niż ojciec, nie wspominając o moich dzieciach. To naprawdę zloty człowiek, nieba by uchylił. Całe życie zapieprzal a jak w końcu dwa lata temu poszedł na emeryturę to nie może spokojnie się nią cieszyć:(

karpanna, tak, można dokupić samą końcówkę. Ale co zrobić, jak się dziecko boi odkurzacza to już nie wiem :-(

Doggi, mój też się czasem mija z myśleniem :-D

alecta, ja też mam z tym problem, co zagajam temat wózka, to milion ważniejszych rzeczy (przy czym Młoda ma radar i jak tylko chcemy pogadać to ona już jest i domaga się uwagi...), ale jak o opony chodzi, to ja muszę wszystko rzucić i oglądać i doradzać :dry:
Doszłam do wniosku, że sama wybiorę 2-3 modele, które mi się podobają i jego tylko zapytam o zdanie, który mu się podoba, bo nawet o danych technicznych słuchać mu się nie chce...

jeżyk, nadal ze sobą nie gadacie? Długo dajecie radę, podziwiam ;-)

Doggi bawcie sie dobrze ;-)

Moj Ł z tesciem tez dzis na grzybach byli. Dwa wielkie wiadra przywoezli i poza tym Ł wrocil bez telefonu bo zgubil łajzolek w lesie

Alecta zle dni u nas tez sie zdarzaja. Tesciowa dzis zaczela temat przh wozku czy w koncu nowy czy uzywany a ja jak jej zaczelam liczyc i powiedzialzm ze uzywka duzo taniej nie wyjdzie bo wtedy fotelik tak czy siak nowy itp to tesciu za mna stanal i powiedzial ze tez jest za nowym wozkiem ;-) milutko mi sie zrobilo

karpanna to jednego dnia ślub brałyśmy ,bo u nas też 8 rocznica :happy2:

przykro mi,że macie do dupy humor :-( mnie w ten weekend mąż wyjątkowo nie wkurza,a wieczorkiem zostawiamy dzieciaki i jedziemy do kina z okazji rocznicy,bo we wtorek nie da rady,wiadomo w tygodniu inny rytm
agulqa też Cię popieram dla pierworodnego nowy wózek jak najbardziej :-)

Jezyk ojej, niedobrze :/ mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i die lekarze ogarna!!!!

Nulini to mój w sprawie wózka mię ma nic do gadania ale cieszy się bardzo z tego bo dla niego wszystko to samo :P

Agulqa_b dzięki pewnie pogramy w aliasa to zabawa będzie niezła ;)

Bada m Ale fajnie :-)
Znamy sie jakies 14 teżchyba tak jak Wy?
Chcę kupić termometr taki bezdotykowy a jest taki wybór duży że nie mogę się zdecydować. Możecie coś polecić.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry