Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,za to byłam w piątek w pracy na pogaduchach z księgową -dostałam większą wypłatę i księgowa mi wytłumaczyła,że minął mi kolejny rok pracy i doliczają stażowe i ona teraz co miesiąc do porodu będzie mi to stażowe wypłacać,a później wyśle po porodzie już moje dochody powiększone o ten dodatek do zus,żeby je brali pod uwagę przy wypłacie macierzyńskiego
Musiałam mieć w dzieciństwie usuwane 4ki i 5tki mleczne, by móc nosić aparat... Jak to dziecko bałam się igieł więc nie dałam sobie zrobić znieczulenia. To mi na żywca wyrwała. I tak 3 albo 4 sesje, a jak prosiłam mamę o znieczulenie to mówiła, że nie chce kolejnych scen :-( No i teraz bez znieczulenia nic nie dam sobie zrobić, a i tak chodzę gdy już to bezwzględnie konieczne :-(
Ale ze to kupiłam sobie 2 bluzki, a co tam, jak nowe 

i jeszcze jak byłam panięnką to często gęsto po kawce i piwku. Same plusy, taniej liczą za ząbki (gratisowe zabiegi) i można wszystko pwoiedzieć prosto z mostu i jakoś tak delikatniej podchodzą do znajomej. Z dentystą trzeba się przyjaźnić a nie się go bać
;-)