reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzięki za podpowiedzi. Spróbuję na razie bez leków a w poniedziałek zadzwonię do lekarza. Bo o czym nie czytam to każą konsultować z lekarzem.

Doggi żylaki odbytu. Nacisk macicy na jelita powoduje że wychodzą na wierzch i boli. Wiem bo miałam w poprzedniej i coś brałam ale nie pamiętam co.

Megami doczytałam że ten Posterisan można. Zalecił Ci go lekarz??

Ostatnia edycja:
Ewi, zapytałam czy ten konkretny moge bo połozna mi poleciła i potwierdzila gin.
Doggi wychodzą takie guzki małe przy odbycie, piecze, boli, siedzieć się nie da - to w ostrym stanie zapalnym, w lekkim same guzki/krew.

Ewi moj lekarz powiedział, że najzywklejszy posterisan, bez żadnych dodatków jest bezpieczny i mozńa już uzywać. W poprzedniej ciąży też jechałam na posterisanie (niestety mam dziedziczne skłonności do zylaków wszelakich)

reklama
Ja mam inhalator-nebulizator tej firmy co wstawila nulini Medel i dla nas rewelacja. Sluzy już 6 lat i na początku, zanim nie wycielismy Kacprowi migdałka działał baaardzo często, teraz juz tak nie chorują.

Sprite- tak jak piszą dziewczyny, przy dwójce niekoniecznie oboje muszą zachorować. Jak jedno jest chore to drugiemu od razu daje na wzmocnienie. I też ospę razem przechodzili:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry