Jezyk, yggam, sprite dzieki :-) to w sumie z czystej ciekawosci ale dobrze wiedziec :-)
Yggam oj tak, ja od 6tc juz, chociaz w plamach bylo imaczej... czasem na glowe dostaje, ale kolezanka co ma poltorarocznego zawsze powtarza ze mam korzystac bo z maluchem ciezko ;-)
Susel mmie tez rzadko choroby lapia. Wczoraj wzielam 4wit c, dzisiaj jak nowy bog ;-)
Nulini mi tez sie marzy, ale tez prosic nie bede. Z reszta moja sis ostatnio bardzo dziala mi na nerwy...
Doggi zazdroszcze babyshower! I ja gez kopiuje ;-)
Mojemu mlodemu lekarz na alergie zalecil inhalacje
My chyba tez zakupimy, jak mozecie wstawcie te linki z inhalatorami do zakupowego bo sis zagubia a ja dzis nke mam juz sil przejrzec :-( wiem ze to jakis wydatek ale na pewno sie przyda, a mlodemu nie wezmiemy bo on musi 2razy dziennie miec inhalacje
Ja juz u mamusi od x h ;-) mlody mial urodzinu w megahitku (taki plac zabaw dla dzieciakow z roznymi atrakcjami). Okolo 10ciu osmiolatkow dracych sie jedno przez drugie mnie wykonczylo. Posiddzielismy z Ł do 18 zeby mama sama nie byla, pozniej przyszly mamy innych dzieci i ucieklismy do znajimych. Maja 1,5 rocznego Janka. Maly pulpecik byl, teraz sie ladnie wyciagnal. Przychodzil do mnie i prosil zeby ciocia czytala baje wiec czytalismy ;-) zdecydowanie bardzidj mi pasowal niz te dzieciaki od mlodego. A Ł mowi ze jeden z nich walnal tekstem "kocham cie jak kur** na ulicy". I ja sie pytam skad to dziecko zna takie teksty?!
Padam juz, jutro przegladanie rzeczy dla Roberta mnke czeka hihi :-)
Dobrej nocki i zdrowoa wszystkim