reklama

Styczeń 2015

McPearl to dobrze, że krwawienie ustało - podrażniłaś i to na pewno stąd.

Ja nie miałam aż takiego powodu do zmartwienia ale też się mocno zestresowałam wczoraj wieczorem :-(zauważyłam na wkładce śluz podbarwiony na pomarańczowo, pierwszy raz w ciąży, a nigdzie nie grzebałam, seksu nie było, samo wypłynęło. No i w nocy miałam stresy, ale ja to panikuję przy byle czym. Bo skojarzyło mi się z czopem śluzowym z szyjki. Myślicie, że się martwić czy niekoniecznie? Wizytę mam we wtorek czyli już niedługo. Zawsze coś :confused:

reklama
jeżyk na razie ok, ja prawdopodobnie wyolbrzymiam, ale jak się coś dzieje podejrzanego to dostaję czarnych myśli, chociaż staram się z tym walczyć. Na razie postanowiłam, że będę więcej leżeć i odpoczywać, mniej chodzić. Nie no, czop śluzowy to nie był na pewno, ale mi się skojarzył z nim ten pomarańczowy kolor śluzu... Ciekawa jestem, czy szyjka nadal ok... Żywej krwi nie było.

Alecta obiadek mniam mniam tym bardziej kluchy, nigdy nie zamienię kluseczki na figurę laseczki ;)

Karpanna mnie nie pobijesz ja mam ciągle coś, a Stachu ponoć ma się dobrze, po prostu lekarz mówi ze w ciąży organizm robi wszystko by chronić dziecko i my o nasze zdrowie schodzi na dalszy plan. Odkrywamy drugoplanową rolę :P

Emilchen ja mam tak często i ostatnio w ogóle nawał tego śluzu i to takiego w kupie jakby mini cxopy i dr powiedział ze to nic złego ze tak niektóre kobiety mają, a jsk tylko lekko zabarwione na inny kolor to jakaś mikrożyłka mogła peknąć i to stąd
I czop to czop tak jak jezyk pisze jak odejdzie to nie bedxie wątpliwości że to jest to.

Emilchen mi hak czop wyskoczył to nie był niczym zabarwiony wiec wiesz ;)

Ostatnia edycja:
dziewczęta zdrowiejcie,bo boję się zaglądać,żeby się nie zarazić ;-) dużo zdrówka dla wszystkich

emilchen Ty wczoraj z tym czopem,a mnie się zdawało,ze wody mi odchodzą,byłam na spacerze z Alicją i jak mi nie poleci "coś wodnego" to myślałam,że zejdę ,na szczęście to raczej nie to ,bo jednorazowo w pon. mam gina i mu o tym powiem niech sprawdza co ?może jakaś infekcja

Bada wiesz, kilka rozwiązań albo nietrzymanie moczu albo śluz, ja przy oli normalnie nosiłam wkładki czasem podpaski bo tak ze mnie leciało i bałam się ze wody mi się sączą ale gin powiedziała ze to śluz niegodziwy :/

też myślę,że śluz Doggi ,mocz na pewno nie,bo po pierwsze brzydko by pachniała bielizna ,to było wodne,bezbarwne,aż lekko jeansy były mokre,mam nadzieję,ze to nic takiego ale stres był :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry