reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk no ja dziś rano wstałam i wiedziałam że dziś nie może zabraknąć racuchow u nas w domu :)

Sku.rwy.synskie racuchy mi wyszły! Serio puszyste jak moje włosy :D jak zjem wrzucę wam przepis szybki, łatwy i superaszczy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
alecta, u mnie ze sprzątaniem to samo :-( Natyram się i tego samego dnia syf :-( A najbardziej mnie wpienia zalana podłoga w łazience :-(

jeżyk, kupiłam ten Sinupret, zobaczymy, co będzie, bo już nie mogę słuchać tego nosowego mówienia :-( Mam w domu Nasonex, ale to chyba raczej nie na zatokowy katar :-(

bada, ze mnie tak płynie, jak na rowerze jeżdżę, za każdym razem już mam schizy, że krwawię, a to po prostu więcej śluzu ze mnie wypływa i tak mokro i ciepło :-D

karpanna, ja czasem przy smarkaniu mam problem z trzymaniem moczu :-D

Doggi, MAŁPO JEDNA!!! Chcę racuchów :-(:-(:-(

Mam dziś dość - przed 10 pojechałam z Młodą i moimi rodzicami na grzyby, pół wiadra kozaków i pół wiadra opieniek :-D
Później szybka wycieczka do mojej babci po żarcie, a po powrocie szybki obiad i ogarnianie ciuszków.
Teraz idę się ogarnąć i chyba idziemy do babci męża, przyjechała baaaardzo nielubiana przeze mnie rodzinka i trzeba się "pokazać" :confused:

hej Laski!

to w sumie pocieszające, że można uchronić rodzeństwo od wspólnych chorób :tak:

my już w domu. połamana jestem po tej drodze. mam dość, a jeszcze wieczorem na zakupy muszę skoczyć.

ale mi brzuch podskakuje :-):-):-)

miłego weekendu! idę się zakopać w tonie prania :szok: gdzie moja suszarka!? :no:

Nulini, fajnie, że jeszcze dajesz radę na rowerze :tak: też bym sobie pojeździła :tak:

Nulini oj tam małpo, one są tak szybkie do zrobienia ze tez możesz zrobić i rodzinka się będzie cieszyć u mnie poszły w trymiga :)
Jak nie lubisz nie idź do nich :P ja tak zawsze robie, a T yo jest na rękę bo on w ogóle nie lubi wychodzić w odwiedziny do rodziny :P

Jezyk przepis juz dałam jakbym coś zamotala w przepisie to pytaj bo ja piszę ostatnio jakbym miała brain demage :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry