reklama

Styczeń 2015

mojej mamie też się to zdarza jak kicha lub bardzo się śmieje :tak:

cytat dnia,a szczególnie to ostatnie stwierdzenie Dwudziesty szósty tydzień to ostatni pełny tydzień drugiego trymestru. Ciesz się błogosławionym stanem póki możesz – od tej chwili będzie tylko gorzej.

reklama
Mcpearl ja teraz po seksie w ciazy nie podmywam sie jakos bardziej niz normalnie. Odpukac poki co wsio ok...

Nulini mic nie mow. Mama opowiada ze zaczeli sie ze zmeczenia klocic, pokopali sie, poplakali i taki byl final :-P

Emilchen ja mam bardzo duze uplawy. Geste i nie takke hmmm bardzo przezroczyste tylko bialozolte. Ale mi gin od poczatku mowil ze zywa krwia mam sie martwic no i mowil ze obfite uplawy to u niektorych norma. W moim przypadku widocznie tak jest. Czasem jak leze to czuje ze leci ze mnie.

Doggi to ja wlasnie ciagle z wkladka i czasem w dzien zmieniam tak leci. No coz, uroki. I tak kocham mojego Robercika mimo ze jestem jjz jak slonica i do tego ciagle mokra :-P

Bada nie zalamuj mnie ze coraz gorzej :-P ja niedlugo zaczynam 26tc

To ja tak miałam przy oli a teraz susza wielka :) choć co jakiś czas zdarza mi się ze 2dni ze mnie leci i znów spokój :)

A my z Olą zjadlysmy właśnie rosolek, Ola oczywiście 2 razy tyle co ja... Gdzue jej się to mieści?! A potem jak nam się w brzuchach ułoży robimy na dobitke racuchy z jabłkami :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry