reklama

Styczeń 2015

reklama
Czesc dziewczyny:)mam termin na styczen...bedzie synek;) mam pytanie bo na czwartej nam wizyte u poloznej...od kilku dni mam silny bol kolan w nocy budze sie w nocy z bolem? Po jakims czasie rano przechodzi...czy macie jakies metody na taki bol?

Nie mam pojęcia o jakim bólu piszesz, czasem niby bolały mnie kolana czy biodra bardziej to podkładałam poduchę między nogi. Położna na pewno coś doradzi mam nadzieję.

Laski, zamawiam wit i tran da młodego. który będzie lepszy? ten owocowy (nie baby) oglądałam dziś w rossmannie w cenie 38 zł :szok:. ten pierwszy jest Baby a drugi niby dla dzieci od 3 roku życia, ale to nie ma znaczenia, bo młody wagowo i wzrostowo to prawie jak 4 latek, więc spoko :-D

Tran Mollers Baby, cytrynowy, 250ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl

Tran Mollers, płyn owocowy, 250ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl

czy oprócz tranu coś jeszcze podajecie?

Doggi, a ten drugi link to ten Twój owocowy właśnie?

karpanna, miód faktycznie drogi, ale same pozytywne opinie o nim i już od roku się nad nim zastanawiam. a mleczko pszczele skąd? z apteki? hmmm... nie słyszałam o tym nigdy.

moje pranie od rana jakoś schnie (ale ja na 4 piętrz mieszkam i to zawsze lepiej dla prania jak parter). tylko czekają mnie jeszcze 3 pralki, a tu nie ma na czym suszyć. byłaby suszarka, to i prania od rana by już nie było. a tak myślę, że mi majtek zabraknie, bo nie zdążę wyprać i wysuszyć brudnych :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Dobra to biorę się za czytanie :-)

Sprite jak tam u was zdrówko?

Doggi racuchy może jutro zrobię jak tak zachwalasz :-D...nie ciekawie z tymi skurczami weź z lekarzem o tym pogadaj jeszcze

Co to są skurcze BH?

Ewi a tak źle się czujesz? Jeść nie możesz czy co?

Co do ciast teściowa zrobiła tort makowy jej specjalność mmmm jeden z lepszych jaki jadłam :-D

Mcpearl :-/ dobrze ze mój rzadko kaca ma bo bym udusila :-D

Ewesto niestety nie mam pojęcia co to może być

No i to by było na tyle ;-)

Megami, czyli ten owocowy, to to samo co zielony-naturalny. kupię w takim razie owocowy, bo gdyby młody marudził (choć on jest lekoman i luuuuubi lekarstwa) to wtedy mężowi łatwiej pocisnę albo sobie :-D

femme, a dziękuję. powiedzmy, że lepiej. kaszel ciut mniejszy, ale nadal męczący podczas snu. jutro idziemy do pediatry to się okaże co dalej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry