Karpanna łącze się w bólu, tez pół nocy nie spałam bo strasznie mnie krzyż bolał i to tak ze promieniuje na pachwine i do prawej nogi strasznie boli, ja nie wiem czy znów mi się gnaty rozchodzą czy co to za syf znowu, poza tym mój pęcherz nievwytezymuje dłużej niż godzinę i co chwilę latam sikać. Jeszcze tylko troszkę jeszcze tylko 16 tyg.......
Idź do lekarza, do szpitala niech ci pomogą!!
LayDeeK mój też z samego rana zaczął szaleć i szczerze to chyba w poprzek leży bo równocześnie wali z prawej i lewej strony brzucha na wys pępka
Alecta mnie dawno żadna książka tak nie porwała żeby czytać bez przerwy, rok temu miałam swój pierwszy raz z Harrym potterem i w miesiąc wszystkie części przeczytałam tak mnie pochłonęły

a teraz nic zero co zaczynam to nie kończę bo nic mnie nie wciągnęło tak żebym MUSIAŁA to przeczytać

i ubolewam nad tym no.kocham czytać
Idę spać bo przez ten ból krzyżowo pacheinowo nogowy nie mam siły a boli nadal. Ale mniejsza wku.rwia ta ciąża!! Ja myślałam że ola dala mi w kość av przy tym co teraz mam to ola i skurcze 2 miesiące przed porodem to pikuś. W ogóle z ciekawości sprawdziłam jakie miałam skurcze na ktg jak rodziłam pamiętałam ze jak juz się zaczęło to miałam na 190 zaczęło się od 80-90 (ale takie miałam właśnie dwa miesiące przed bo w szpitalu mi mierxyli i dziwili się ze nie rodzę) tylko były rzadziej a w dzień porodu od rana coraz częściej były już info masażu szyjki zaczęły się coraz mocniejsze i skończyło się na 190 (tyle zapamiętałam potem już nie patrzyłam bo spałam między skurczami)