Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
McPearl mój Stachu potrafi czasem 2dni prawie nie kopać (kilka lekkich kopow w ciągu dnia poczuje i koniec) i po tym leniu zawsze wali z podwójną siłą :/
Glukozę napewno będziesz musiała zrobić mój dr powiedział ze trzeba do 26tyg zrobić
To tak u mnie było. Miałam wrażenie, że Weronika prawie w ogóle sie nie rusza. Kilka delikatnych kopniaków. Za to dzisiaj dała popis z samego rana. Aż nie wiedziałam co się dzieje :-)
Co do książek, to w ogóle w tej ciazy nie umiem się na żadnej skupić. Mam 4 książki zaczęte i żadna nie skończona
Buuu...nie chcę glukozy. Z resztą to trochę głupie. Jak ostatnio ją zwróciłam to nie kazała mi powtarzać badania mimo, że nie było wyniku.
Pottera też kocham. A jak oglądam ostatnią część i Snape daje swoje wspomnienia Harremu to zawsze ryczę jak wół gdy je ogląda. Ja, która rzadko kiedy płacze tu zawsze się rozklejam.
Doggi, pocieszyłaś mnie z tym leniuchowaniem się dzidzi...
Agulqa no ja myślę )))) Jejciu jak ja bym już tez coś u siebie pozmieniała. Może oprócz salonu bo jestem zadowolona z niego ale resztę trza będzie lekko zmodernizować bo już przecież 7 lat tu mieszkamy hehe...
Witam z rana i pozdrawiam z diagnostyki
Glukoza wypita, nie było źle teraz czekanie do prawie 11tej.
Mnie raz kluli w palec żeby zmierzyć na glukometrze, potem z żyły i teraz czekam na kolejne. ..myślałam, że będzie gorzej a tu niespodzianka ;-) zamdlilo mnie tylko po pobraniu. Kubuś się ucieszył jak dostał taką dawkę słodyczy i strasznie zaczął kopać
McPearl to badanie cię raczej nie ominie...cukrzyca w ciąży jest niebezpieczna dla dziecka
Aza no my w sumie robimy tak "zeby dalo sie mieszkac" czyt to stare budownictwo i np rur od grzejnikow nie zabudowujemy tylko zostawiamy, futryny tez zostawiamy najwyzej jak uda sie dopasowac nowe drzwi to zrobimy a jak nie to te bedziemy odswiezac itp. Innego wyjscia brak. Zalezy nam juz bardzo na czasie i niestety wszystko to koszt. Poza tym liczymy na to ze pomieszkamy tu maks 10lat bo chcemy domek a ogrodem a nie mieszkanie w bloku...
Dla mnie liczy sie to ze moje i ze bede miala odswiezone, czyste itp. A reszte moge dzialac z czasem :-)
Można się załamać. Ginekolog powiedział że on nie jest od hemoroidów iże mam iść do ogólnego z tym. A tam kolejka że do 15 nie wyjdę. Jestem w domu z 4 letnią córką to jak mam iśc tam stać przy tych chorych. Zresztą ja wiem że to hemoroidy i nie trzeba mi ich badać. Taka głupia nie jestem. Chodziło mi o to żeby powiedział jaka maść jest bezpieczna.
Któraś z Was stosuje posterisan i ginekolog Wam na to pozwolił. Bo się wkurzę i sama go kupię.