reklama

Styczeń 2015

U mnie na marcu 2011 była dziewczyna która w dniu terminu porodu przestała czuć ruchy i okazało się że mały Wiktorek nie żyje:( Teraz ma Henryka który ma już ponad 2 lata;)

Myślmy pozytywnie żeby nie sfiksować!!!

reklama
U nas w czerwcu była dziewczyna która urodziła jakoś 27-28 tydz i bardzo długo walczyli o małego i teraz prawie całkowicie zdrowy :) są happy endy ale poród w 25tyg to szaleństwo ze wody tak po prostu odeszły, masakra strach się bać

Lactulosum przepisali mi w szpitalu zebym nie miala zaparc przy moim niskim lozysku. Fakt-skuteczny:)

Elutka ja cierpialam na wzdecia. Nawet po cc dostalam cos w zastrzyku bo juz nie wytrzymywalam. Potem Ulgix w saszetkach pomagal.

Agulqa dla mnie tez ksiązki mogą nie istniec:p

Moja kuzynka stracila dzidzie w 7mies. Nagle przestala czuc ruchy. Dzidzia byla zdrowa-zabraklo wod plodowych:/ Teraz ma 2letniego bobasa. Pelno takich historii...niestety!

Hey dziewuszki, jutro do Was zajrzę więcej ale nadrobić oczywiście się nie da. Teściową już oddelegowałam więc będę miała trochę spokoju :)))) Póki co się melduję i życzę miłej nocy :))))

Sprite blagam Cie... to bedzie ostatecznosc

Doggi ja chyba juz jakis czas temu o tym czytalam... nie pisalam tu bo i po co mialam inne laski denerwowac... staram sie podchodzic na luzie, tzn nie dopuszczam do siebie mysli ze to sie stalo na prawde i wierze ze u nas bedzie wszystko bardzo dobrze. Poza tym Ł zawsze od razu na ziemie mnie sprowadza.

Ja wlasnoe nie lubie jak ktos cos takiego przytacza bo mnie doluje... a tak jak sama na to trafie to moj problem... i tak samo o wielu sytuacjach ciezarnych kobiet tu nie pisze bo wiem ze nam niewskazane sa negatywne emocje.

Stokrotka ja po sobie wiem jak na mnie takie info wplywaja i zawsze staram sie takich unikac bo teraz mam miec spokoj i radosc a nie zmartwienia i zawalona glowe ze cos zle pojdzie.

W srode zaczynam 26tc :-) czyli po jego skonczeniu zaczynam 3trymestr :-)

Oczka juz bola. Dobrej o spokojnej nocy wszystkim! Bez negatywnych emocji i zmartwien

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry