reklama

Styczeń 2015

Dzien dobry :-) milego slonecznego dnia dla wszystkich Mamusiek :-)
A lody to nie wiem skad mi sie wziely,ale wolalam sie upewnic,bo je uwielbiam :-)

reklama
Dobry Pieknotki :)
Milego piątku. Moze uda mi sie dzis poopalac parówki trochę :D

Za wszystkie mamuski wizytujace dzisiaj trzymam kciuki &&&&&. Duzo sloneczka zycze :*

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Witam w ten piekny słoneczny dzień.
Niestety pracujący, ale niedziela już blisko :)
Za te co mają dzisiaj wizyte trzymam mocno kciuki :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Dobry dzień.

Mam nadzieje, ze będzie dziś moja wizyta bo się zdenerwowuje!!!!!!!!!!
Matko wczoraj znów mnie czysciło :/ a dziś mi się w brzuchu kotłuje i mam straszne gazy :/

Gabi lody? Co z lodami nie tak? Podvwarunkiem ze nie zjesz takich które się roztopily i na nowo były zamrożone to salmonella nie grozi ;) ja będę robiła w tym roku lody juz się nie mogę doczekać :)

Żelka ja wczoraj siedziałam na ogrodzie i nóżki prażyłam i juz nie są takie białe ;)

alecta wytrwałości do niedzieli wysyłam :)

Ok pora iść coś zjeść a kupiłam pyyyszne bułeczki (takie jak za dzieciaka były) i wędlinkę :)

Powiem Wam że Fasola moja dba o swa mamusie. Odrzucilo mnie od fastfoodow. Gdzie w pierwszej ciazy moglam jesc kebaby pizze i inne wynalazki... tak teraz choruje ;) Maz wczoraj zamowil wielgachna pizze, zjadlam dwa kawalki i wyladowalam w kibelku. Musial cala sam zjesc :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Żelka, ja w pierwszej ciąży mogłam zamieszkać w McDonald'sie i KFC :-D Nigdy nie było mi dość :-D Ale teraz od zeszłego lipca i tak ograniczyłam wszystkie niezdrowe żarcia, więc pizze, kebabki i tym podobne nie robią na mnie wrażenia wcale ;-) Oby tak zostało!

TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTY!!!

Dzień dobry :)

Doggi widzę, że podobnie się męczymy... u mnie też gazy, brzuch męczy, w dodatku mam taki ucisk w brzuchu dziwny, normalnie jak w końcówce ciąży, ohyda... okropne uczucie... i jeszcze ścisk w przełyku :D :D

Mi z fast foodami nie po drodze jakoś, raz na ruski rok coś tam zdarza nam się kupić.

Trzymam kciuki za wizyty. Mam nadzieję, że klamki nie pocałuję :D

Megami no ja mam po mału dość jest mi tak ciężko ze aż strach co będzie później bo wieczorami człapie nogami jakbym miała brzuch z 8 miesiąca ;) ale wciąż liczę na to, że to jest chwilowe :)

reklama
Witam dziewczęta;)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;)
Jeju, jak ja bym się poopalała, ale w bloku w centrum miasta tak trochę nie mam jak, ale już zapowiedziałam mężowi, że jutro udajemy się na plażing. Co z tego, że będę świecić bladym cielskiem, jakoś przecież trzeba zacząć;)

Kebabów nigdy nie lubiła, a w ciąży z Filipem dostałam korby na ich punkcie. Swoją drogą, dużo wtedy pracowałam, nie było czasu na zdrowe gotowanie, a człowiek głodny zjadał i te kebaby. Mąż był w siódmym niebie, bo on lubi;)
Za to pizzę lubiłam, jedliśmy co piątek, a teraz nie mogę patrzeć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry