reklama

Styczeń 2015

To ja kebabow i pizzy nie lubię raz na sto lat się zdarzy ze coś takiego zjem.
Ja kocham makarony w roznejv postaci uwielbiam, ale ostatnio tylko barszcz i żurek mi w głowie ;)

reklama
Dzień dobry :) Ja dziś zaczęłam dzień troszkę później , z racji zamieszania w biurze wyjątkowo dziś jestem nie od 8 a od 10. W sumie to nawet dobrze, wyspałam sie, przeżyłam szok termiczny w salonie :-) (słońce sie oparło na okna i grzało jaks szalone) odwiedziłam mały ryneczek ( dziś dzień targowy) zakupiłam surfinie, werbeny i jakieś inne krzaki których nazw nie pamiętam ale kolory mi sie podobają :D Teraz siedze sama w biurze i napawam sie ich widokiem ;) moge powiedzieć że weekend zaczyna sie wyśmienicie. Mam nadzieje że u was także prognozy pogody sa super .

A co do jedzenia, do Mcdonalda nigdy mnie nie ciągało, kebab od wielkiego dzwonu. Jedyne co teraz sie zmieniło to smak na sezamki (a nigdy tego nie lubiłam) i świeża pietruszka do wszystkiego ( do pomidorów, do ziemniaków, do surówek, do kanapek, pietruszka z pietruszką ;)

Ostatnia edycja:
Hey,
ja wczoraj wymyśliłam sobie spacer po parku a właściwie latanie za Konradem na rowerze. Byłam 3h i wróciłam ledwo żywa. Ja to potrafię sobie dzień zorganizować :))) Dziś tez chcę wyjść z domu ale do takiego mniejszego parku.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)))

AZA podziwiam za siły ,które masz ja po powrocie z pracy przebieram się w wygodny strój, robie obiad i na tym z grubsza kończy się moja aktywność :-p po powrocie m. z pracy wspólna kawa i do ogrodu,przy czym ja głównie siedzę i patrzę na chłopców a oni dokazują,
Fanką fast foodów też nigdy nie byłam,może po za frytkami :happy:

Hej jak lekarz mowi to chyba nie ma co sie spierac ;) tak mysle sobie. Chociaz ja to w ogole sie nie orientuje w systemie, bo ja w Anglii mieszkam i ja na poerwsza wizyte moge sie dopiero z polozna umowic nie wczesniej niz w 7 tygodniu.... Jest tu jakas mama z uk do pomocy? :)

Ja kebaby uwielbialam, szczegolnie ze mamy znajomego syryjczyka i robi pyszne!! Ale teraz nie moge. Jestem fanka cocacoli, to taka moja kawa, ale teraz tez nie moge. Tylko wode.
My bedziemy rozpoczynac budowe, mam nadzieje juz w czerwcu. Tak mi sie chce ogrodu!!!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Bada m. widzisz bo ja w tym tygodniu w pracy nie byłam i na całe szczęście bo ja fizycznie robię więc czuję, że mogłabym tam paść. Zastanawiam się czy w poniedziałek nie wziąć na żądanie bo może już mi lekarz da L4 a zawsze to mniej przy ołowiu.

Co do jedzenia to niestety na samą myśl o czymkolwiek mdli mnie... Muszę się zmuszać i jem na siłę.

reklama
Aza też myślę czy gin nie da mi L4 w sumie nie miałabym nic przeciw,gorzej z moją dyrą,bo my w czerwcu mamy wielką,dwudniową imprezę do zorganizowania ( pracuje w Ośrodku Kultury) i nie byłaby zadowolona,gdybym poszła na zwolnienie :rofl2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry