reklama

Styczeń 2015

jezyk , Renata kiedy są wasze wizyty ,podajcie daty to zapiszę na "magicznej liście" :-D
moja byla dziś. chodze do gina do ktorego nie trzeba sie umawiac na konkretny dzien.

kolejna wizyta za ok 3 tyg. najpierw musze krew pobrac i mocz. no i dostarczyc wynik toxo.USG mam dopiero 8 lipca.

padam. kregoslup boli jak doiabli, nogi w d..e wlazą.

najpierw bylam w B-stoku, pozniej z kuzynką do biedronki, potem wzielam sie za pielenie ogrodka. I mialam jz F jechac do kosciola ( bialy tydzien ), ale biegunka mi nie pozwolila ;/ dokonczylam w ogrodzie. co biegac na chwile do wc u siebie to nie w kosciele za mur.

przyszlam do domu po 19. a w domu syf, chlew i wszystko inne. no w taki szal wpadlam ze myslalm ze coś rozniose.

Gabi ja w ciazach bywalo ze wypilam lyka piwa. Z F sporadycznie, bo mnie nawet nie ciągnelo. czasami od Ł lyczka jak juz naprawde ktoras noc z rzedu snilo mi sie ze je pije. a z O? boze ja wtedy jak uzalezniona. na widok piwa w sklepie to dostawalam drgawek, bo ja je chcialam, musialam.a jak ktoś mi uwage zwrocil, to gotowa bylam w wlosy wtargac. Jak L pil to stalam jak sęp i zebralam o kolejnego lyka. Pamietam ze jak bylismy na weselu Ł brata ( 11 tc ) to ja albo wymiotowalam, albo zastanawialam sie jak zachylic piwo ze stolika tak aby nikt nie widzial i je szybko wypic.

a lody w ciązy mozna. Bo czemu nie??
powrzeszczalam sobie, podarlam sie na wszystkich i posprzątalam. potem kąpiel i teraz siedze bez czucia taka wypluta ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na szczęście nie palę a mój R 3 tyg temu rzucił po ok 15 latach palenia:) co do piwek to uwielbiam, leszki "bezalkoholowe" Doggi Leszki czy Żywce niestety mają chyba 0,5%,.W gorączkę na orzeźwienie Bawaria ma 0/0% jabłkowa pychota:) Z resztą same pewnie wiecie, że jak ktoś baardzo pragnął mieć dzidziusia jest w stanie mnóstwo poświęcić i z wielu rzeczy zrezygnować:

demollka2 nie nie ten co ona piła nie miał 0,5 napewno miał jakieś śladowe ilości więcej niż 1cyfra po przecinku no mi pokazywała bo jak kiedyś ja zobaczyłam z brzuchem i z browarkiem to zrobiłam taką minę ze od razu mi się zaczęła tłumaczyć ;)

bada- u mnie podobnie jak u Renaty, do ginki nie trzeba się umawiać, dopiero po pierwszej wizycie podaje termin usg itp. Ja się wybieram 26.05 myślę, że to już czas.

Widzę, ze dużo nas tutaj zaantybiotykowanych;-)

Witam z wieczorka.
Lech bezalkoholowy ma 0,5, przynajmniej ten co się właśnie przeterminował u mnie w barku. Ale w poprzedniej ciąży piłam i jestem prawie pewna, że było mniej tego alkoholu. Zawsze pozostaje Bavaria. Lato idzie, grille, miło wypić zimne piwko;)

Palić to ja paliłam długo, na początku ciąży z Filipem wcale mnie nie odrzuciło, wręcz przeciwnie, ciągnęło mnie strasznie, ale jakoś się przemogłam i rzuciłam, choć nie ukrywam, że nie tak raz dwa. Ale od tamtej pory nie miałam papierosa w ustach. Mąż rzucił zaraz jak Fi się urodził i teraz fajek w domu nie tolerujemy. Wkurzam się strasznie u teściów, bo u nich cały dom śmierdzi ruskim syfem.

No ja dziś zaczynam antybiotyk, ale jak mus to mus.

Ja tez palilam bo lubilam,siasc na balkonie z zimnym piwkiem i fajeczkiem,szczegolnie jak taka pogoda jak teraz :-) i nie ukrywam ze mnie ciagnie,ale uparta jestem i wiem ze chocby nie wiem co fajka nie tkne :-) NieMaz tez przestal palic w moim towarzystwie,bede pracowala nad tym,zeby calkiem rzucil :-)
No wlasnie tak sie zastanawialam czy te 0,5 % jest szkodliwe, ale NieMaz znalazl Warke Radler ktora ma 0,0% :-D

Kurcze to ta moja kol może inne miała piwo a ja sobie uroilam Leszka jak tak piszecie o tym 0,5 bo procentowo to yakvjak pisałam wcześniej śladowe ilości nie 0,5 może etykietę Leszka sama sobie domalowalam w głowie ;)

Gabi, ja alkoholi bezalkoholowych (tych wszystkich Radlerów etc.) NIE CIERPIĘ, więc nie mam problemu :-D A czemu lodów miałoby się nie jeść? :szok:

RenataT, no to ja tak z piwem miałam :-( Pamiętam weekend nad jeziorem ze znajomymi, oni zimne piwka na plaży, a ja płakałam, DOSŁOWNIE, tak mi się chciało Desperadosa z cytrynką... Całą ciążę za mną chodził :-(

Mam nadzieję, że uda mi się dziś troszkę poopalać, ponoć w weekend ma padać :-(

reklama
Udanego piątku dziewczęta :-D
Listę uzupełnie po powrocie do domu,za wizytujące trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& i widzę,że najwięcej dobrych wieści będzie w Dzień mamy :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry