reklama

Styczeń 2015

Jezyk wargi mocno ukrwione sa pewhie dlatego. Oby sie ladnie podgoilo w nocy. A ja jak Cyprian jestem, teznod razu placze. Wiec jak Robert zacznie plakac to ja chyba razem z nim bede

Ewi nie jestes sama z humorem...

reklama
Ewi, to u mnie jakoś tak podobnie :-(

jeżyk, O MAMO!!! Ale przeżycia!!! Ja to nie mam zdrowia do takich akcji, od razu stres... Jak nam Młoda pierwszy raz z kanapy spadła to strasznie przeżywałam :-(

alecta, ale Młoda też ma czasem taki jęcząco-wyjący dzień i buczy o wszystko, mam wtedy ochotę ją udusić... Wszystko na nie i wyje bez powodu, czasem to aż trzeba na nią ryknąć, żeby się ogarnęła....

hej i kolorowych snów, bo nie mam siły. ale czytam, że nie tylko ja mam taki humor (choć dopadło mnie dopiero popołudniu).

w ogóle przykre to, że tak szybko zaczyna robić się ciemno, buuuuu :-(

jezyk, ufff dobrze, że nic poważnego się nie stało.

Nulini, ja też się zawsze stresuje. a najgorzej, że mi młody spadł z łózka (na szczęście na gruby dywan, a nie panele) jak miał jakieś 4 miesiące i już się kręcił na łóżku. leżał przy mnie, przy cycu i coś mnie zamroczyło (to czasami tak jak w samochodzie przy zmęczeniu-nagle oczy się zamykają i śpisz). obudził mnie huk spadającego ciała :-(:-(

jeżyk, znam z autopsji. Młody to mistrz robienia sobie czegoś bo to taki szupłat. Raz mi wleciał do pustego kosza na brudy i rozciął wargę - krew wszędzie. Kilka miesięcy temu jakoś się trzasnął o ławkę na dworze, nie wiem bo nikt nie widział i tylko tyle co on powiedział, rozcięty łuk brwiowy - krew się lała. Jak miał 4 miesiące też mamie przekoziołkował się przez tapczan. Na szczęście nie było wysoko.

Sprite przykre? Ja tam się ciesze ze coraz szybciej ciemno, to znak że zbliża się zima! A co za tym idzie styczeń i dzień błogosławiony czyli poród, ciąży nie mylić ze stanem błogosławionym!! :D

Bo syn chce być prawdziwy twardziel z bliznami :)
Pamiętam jak moi kuzynowie się ścigali w rym który na więcej blizn...

U mnie jakaś masakra puchne tak ze nie mogę kapci wcisnąć jeść nie mogę bo czuję się cały czas nazarta tak ze mam wrażenie ze pekne.... I ta zgaga.... Z Olka był hardcore ale teraz nawet opisać nie umiem :/
I ten twardy brzuch przez 3/4 dnia i bolący przy tym ech.....

Doggi, Ty to się masz. Mi zgaga odpuściła. Pojawiła się przedwczoraj na chwile. Za to moje dziecię tak fika w brzuchu, że pokochałam bycie w ciąży.
Poprałam i poprasowałam część ubranek. Jutro kolejny rzut ;(

reklama
No właśnie musze z nim to ogadac bo od kilku dni jakaś masakra uda mam aż twarde takie powypychane przez wodę :/

LayDeeK zazdroszczę ze zgagą opuściła ja do niedawna miałam luz (z ola zgaga zaczęła się zanim się dowiedziałam o ciąży i była aż do końca ze mną) tak naprawdę dopiero od tygodnia mam regularnie a od 3ech dni całe dnie pali mi wszystko i wczoraj w nocy jeden wielki ból i od obiadu dziś znów zgroza....

Tak w ogóle ja czuję się jakbym zjadła tonę żarcia taki mam opchnięty brzuch a ja ostatni posiłek jadłam o 15 i od tamtej pory mnie trzyma obzarcie i zgaga i nie puszczam (dodam że obiad był malutki bo nie czułam apetytu)

Dobrze ze mały się rusza przynajmniej wiem ze u niego spoko choć za te kopniaki w żołądek to mu się kiedyś odplace jak na imprezę będzie chciał iść :P

Czy wy też macie tak ze jak idą skurcze bh to równocześnie w krzyżu czujecie "skurcz" strasznie to męczące

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry