kasiekz
Fanka BB :)
alecta na pewno lepszy niż ja, bo mi się śniło, że zakopuję trumny ludzkich zwłok z jakiegoś więzienia!
karpanna o to musisz lekarza spytać. Teraz ci lepiej, bo je bierzesz a za dwa dni może wrócić.
doggi z tym brzuchem miałam tak w poprzedniej ciąży, że fenoterol nie pomagał. Teraz twardniej tylko na noc, ale bez bólu. Wg mnie ten aspargin 2x3 ratuje sytuacje. Puchnięcie mi nie towarzyszy. Ale moja koleżanka mega puchła, w 8-9mies.miała nogi baniaki!
Bh mam tylko dołem brzucha, taki skurcz, mega dziwne uczucie. W pierwszej ciąży w ogóle ich nie czułam, nawet nie kojarzę.
karpanna o to musisz lekarza spytać. Teraz ci lepiej, bo je bierzesz a za dwa dni może wrócić.
doggi z tym brzuchem miałam tak w poprzedniej ciąży, że fenoterol nie pomagał. Teraz twardniej tylko na noc, ale bez bólu. Wg mnie ten aspargin 2x3 ratuje sytuacje. Puchnięcie mi nie towarzyszy. Ale moja koleżanka mega puchła, w 8-9mies.miała nogi baniaki!
Bh mam tylko dołem brzucha, taki skurcz, mega dziwne uczucie. W pierwszej ciąży w ogóle ich nie czułam, nawet nie kojarzę.
jak już tak narzekamy to mnie wczoraj tak rozbolała kość łonowa,że aż się poppłakałam i żadna pozycja nie przynosiła ulgi,ale to było po 2 godzinnym spacerze,pewnie się przemęczyłam,a dół pleców to u mnie norma codzienna,nie przypominam sobie takich akcji z poprzednich ciąż
wiem nie ma co porównywać,ale wczoraj mówię do m,że rodzę w grudniu i koniec kropka