reklama

Styczeń 2015

Doggi dobre z ta impreza ;-)
Ja za to ciagle wpieprzam, a najgorsze to ze codzienniw mowie od jutra 0 slodyczy a tak mnie bierze na slodkie ze nie umiem sie oprzec :-P
Co do skurczy bh to czasem faktycznie boli tez w krzyzu, ale nie zawsze

reklama
Hej laseczki, mam tu takie zaleglosci ze szok. 3 tydz juz w domu z mlodym siedze i przez to nic nie moge poczytać a o tej godz nie mam siły. Juz konczymy antybiotyk i jeszcze do konca tyg w domu go przetrzymam. Od pon do zlobka juz wiec w koncu sobie odetchne trochę.
Doczytałam tylko o skurczach bh, ja mam co jakiś czas ale nie bolesne. Za to pojawiły mi sie dusznosci. Tzn ciagle czuję jakbym nie mogła nabrać wystarczająco duzo powietrza do płuc :/ muszę zapytac lekarza co on na to. Poprzednio tego nie mialam. Okropne uczucie...
Doggi dziewczyny maja rację, uwazaj z tymi obrzekami.

Dziewczyny witam środowo. Mije dzieci wstały o 5.40. Starsza oki bo po 6 musi jechać do szkoły ale młodsza po kij jak ze mną w domu zostaje.
Wieczorem się położyłam na prawy bok i nagle czuję mokre. Patrzę a ja cały cycek prawy mokry tzn. piżama plama wielka. Mleko mi z cycka wylało. Miałyscie tak teraz???
Pytam bo w poprzednich ciążach nie miałam i dziwi mne to. Cycki duże ( jak na mnie ) i wypełnkone mlekiem jak 3 dni po porodzie. Może to po tych zasrzykach?? Wizyte mam dopiero w poniedziałek. Wczoraj miałam robiony test nacukrzyce. O dziwo nie zemdlałam.
Mały szaleje w brzuchu że aż cała chodzę, mały piłkarz.
Wiecie jaka pokluta jestem cala w kropkach od tych zastrzyków. Ciekawe co powie o nich ginekolog kazali w szpitalu brac do porodu ale może je odstawic jeśli jest lepiej?? Co Wy na to??

karpanna, ja siarę mam, ale jak ścisnę cyca po kąpieli :-D

Skurcze bh łapią mnie od dołu i idą falą w górę brzucha, ale nie boli przy tym krzyż.

Kopniaki czuję już tak fest, że brzuch mi czasem podskakuje :-D Uwieeeeelbiam to :-D

A wczoraj przenosiłam Młodej ciuchy z komody do szafy i cały czas tak mi brzuch ciążył, jakby nie wiem, jaki był :dry:

Doggi ja skurcze bh też w krzyżu czuję.
W ogóle wczoraj tak mnie dół pleców bolał, że myślałam, że się popłacze.
Ł mi zaczął je masować, ale nic to nie dało.
Do tego na zmianę pogody stawy mnie strasznie też bolały i zanim zasnęłam to trochę czasu minęło.

Gosiane ja często mam takie duszności.
W poprzedniej ciąży było to u mnie oznaką anemii i przeszło mi po żelazie.
Teraz dopiero będę robić morfologie to zobaczę czy teraz to też anemia czy po prostu jakiś inny urok ciąży :-/

A w ogóle jaki miałam z****ny.any sen...
No masakra jakaś, nie wiem skąd mi się takie akcje w głowie wzięły :|

reklama
Karpanna to masz ambitne dzieci :-P
Co do siary to mi raz polecia i to z pomoca laktatora.

Nulini powiem Ci ze mi brzuch momentami bardziej ciazyl wczesniej niz teraz. W sensie nawet nie w chodzeniu robieniu itp ale wtedy bez poduszki pod brzuchem zasnac nie moglam, a teraz nie ma tragedii ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry