reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta to racja! Ł mowi ze nie moze sie doczekac malego bo beda razem jesc i razem chodzic brudni i moze przestane sie go czepiac ze wstaje od jedzenia z ketchupem na nosie, polikach i czole :-P

Hej, nadrobiłam, ale nie mam jakoś weny do pisania...

UWAGA wszystkie ze zgagą, przez chyba 5 dni brałam codziennie ten Gastrotuss przed snem i chociaż moim zdaniem on nie pomaga doraźnie to ogólnie mam wrażenie, że zgaga rzadziej się pojawia i jest o wiele słabsza, a jem to co jadłam wcześniej, także prawdopodobnie działa. Także jak na razie polecam jak ktoś się męczy z silną zgagą.

Była jakaś dyskusja o imionach, dla mnie wybrać coś dla dziewczynki to mega trudność, jakoś nic nam do końca nie pasuje...

Alecta- to Nikola jak Cyprian, cały dom ma chodzić i szukać czegoś co leży na środku pokoju.

A ja przezylam chwile grozy, na szczęście tylko dużo strachu. Kacper wychodził z wanny i uderzył sie w wargę, rozcial dość mocno. Płacz, Cyprian też płacze, ale on tak reaguje jak komuś z nas coś się dzieje :( ja już myślami w szpitalu że trzeba będzie szyć, ale na szczęście jak mąż wyszedł już z nim kuchni, opatrzony itp.okazało się, że strasznie tylko wyglądało. Zresztą zobaczymy czy do rana nie spuchnie.

reklama
hej,

Ja mam podły humor:( całą noc nie spałam tylko wyłam, dzisiaj też chodzę i wyję i nic mi się nie chcę... Nie do życia jestem.

Wczoraj byłam u gina, wszystko ok, mała rośnie, cukrzycy nie mam.

Ja z pierwszą wybrałam szybko imię a teraz nie mogę się zdecydować wcale... Co mi się podoba to mężowi nie, co jemu tak to mi nie i tak w kółko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry