reklama

Styczeń 2015

Goferek ja też kładłam normalnie, bez niczego tzn. był materacyk. Kładłam tylko pieluszkę tetrową pod głowę, bo Domi ulewała i nie chciało mi się po każdym spacerze materacyka prać.

reklama
Agulqa_b nie nie jest ciężko bo dla Oli zawsze jakieś siły znajduje ;)

Goferek ka tez nic nie kładlam ale to było lato ;) ale teraz tez chyba nie będę ;)

Nulini z niektórymi dziećmi nie jest tak hop siup ja z ola tez tak robiłam i jest w sumie Zosia samosia ale towarzystwo kocha o om więcej ludzi tym bardziej zadowolona ale ja ją rozumiem bo ja mam tak samo nie lubię być sama i się wkurzam jsk nikogo nie ma kolo mnie

Agulqa_b chu.jowa jestem bardzo jeśli chodzi o porządek, gotowanie, pranie itp ;) kiepska w tym jestem, a może nie tyle kiepska co nienawidzę tego :P

Ciasto się chłodzi :) juz się nie mogę doczekać na razie wygląda słabo ale jak rozkroje będzie lepiej ;)

Acha on nie jest taki zjarany tylko nie spojrzałam jak winiete robiłam i przesadziłam :P

Załączniki

• 1412091161992.jpg
    1412091161992.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Nulini z niektórymi dziećmi nie jest tak hop siup ja z ola tez tak robiłam i jest w sumie Zosia samosia ale towarzystwo kocha o om więcej ludzi tym bardziej zadowolona ale ja ją rozumiem bo ja mam tak samo nie lubię być sama i się wkurzam jsk nikogo nie ma kolo mnie

Nie no, u mnie też zamiłowanie do publiki, najbardziej Młoda kocha weekendy, jak wszyscy są w domu i ona może brylować na górze, albo jak u brata są kumple, wtedy jest w siódmym niebie :-D Ale jak jesteśmy sami na dole, w sensie ja i ona albo jeszcze mąż, to raczej bawi się sama, czasem nas wciąga w jakąś zabawę, jednak nie tak, że wymaga cały czas uwagi i koncentracji na sobie :-D

reklama
U mnie młody zajmie się sam sobą bez problemu.
On rodziców potrzebuje tylko żeby go nakarmić, przewinac itp :-P
Za to Nikson to taka marudził,że czasem mi aż nerwy puszczają, bo ona potrzebuje kogoś do każdej pierdoły.
Ostatnio chodzi i jęczy, że czegoś nie może znaleźć i żeby jej poszukać, a to leży na samym wejściu do jej pokoju.
I tak cały dzień potrafi chodzić i jęczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry