• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Goferek ja też kładłam normalnie, bez niczego tzn. był materacyk. Kładłam tylko pieluszkę tetrową pod głowę, bo Domi ulewała i nie chciało mi się po każdym spacerze materacyka prać.

reklama
Agulqa_b nie nie jest ciężko bo dla Oli zawsze jakieś siły znajduje ;)

Goferek ka tez nic nie kładlam ale to było lato ;) ale teraz tez chyba nie będę ;)

Nulini z niektórymi dziećmi nie jest tak hop siup ja z ola tez tak robiłam i jest w sumie Zosia samosia ale towarzystwo kocha o om więcej ludzi tym bardziej zadowolona ale ja ją rozumiem bo ja mam tak samo nie lubię być sama i się wkurzam jsk nikogo nie ma kolo mnie

Agulqa_b chu.jowa jestem bardzo jeśli chodzi o porządek, gotowanie, pranie itp ;) kiepska w tym jestem, a może nie tyle kiepska co nienawidzę tego :P

Ciasto się chłodzi :) juz się nie mogę doczekać na razie wygląda słabo ale jak rozkroje będzie lepiej ;)

Acha on nie jest taki zjarany tylko nie spojrzałam jak winiete robiłam i przesadziłam :P

Załączniki

• 1412091161992.jpg
    1412091161992.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Nulini z niektórymi dziećmi nie jest tak hop siup ja z ola tez tak robiłam i jest w sumie Zosia samosia ale towarzystwo kocha o om więcej ludzi tym bardziej zadowolona ale ja ją rozumiem bo ja mam tak samo nie lubię być sama i się wkurzam jsk nikogo nie ma kolo mnie

Nie no, u mnie też zamiłowanie do publiki, najbardziej Młoda kocha weekendy, jak wszyscy są w domu i ona może brylować na górze, albo jak u brata są kumple, wtedy jest w siódmym niebie :-D Ale jak jesteśmy sami na dole, w sensie ja i ona albo jeszcze mąż, to raczej bawi się sama, czasem nas wciąga w jakąś zabawę, jednak nie tak, że wymaga cały czas uwagi i koncentracji na sobie :-D

reklama
U mnie młody zajmie się sam sobą bez problemu.
On rodziców potrzebuje tylko żeby go nakarmić, przewinac itp :-P
Za to Nikson to taka marudził,że czasem mi aż nerwy puszczają, bo ona potrzebuje kogoś do każdej pierdoły.
Ostatnio chodzi i jęczy, że czegoś nie może znaleźć i żeby jej poszukać, a to leży na samym wejściu do jej pokoju.
I tak cały dzień potrafi chodzić i jęczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry