• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Ewi, ja mam identycznie.
Też jakoś nie potrafię zabaw wymyślać itp.
Z tatą to dzieciaki szaleją, wygłupiają się, leją go, a to nie dla mnie (zwłaszcza teraz w ciąży).
U nas kiedyś jakaś stara babka pytała sąsiadki gdzie jest mama tych dzieci, bo one ciągle z tata na dworze są.
Tu u mnie to nie jest normalne, że ojciec się dziećmi zajmuje.
Tylko to było wtedy jak pracowałam do 17:00 więc Ł odbierając ich z przedszkola często zostawał pod blokiem żeby się pobawiły

Stokrotka, też myślę, że ciasno już mają ;-) U mnie raz kopniaki, raz przeciąganie, czasem tak się czymś wbije w brzuch, że aż boli. Brzuch faluje, wypycha miejscowo, dziewczyny się z tego chichrają :-D

Megami moj po 30tc juz co 2tyg

Doggi ojjj tak kinder czekoladki!!!

Nulini myslisz ze nie probowalam?! Tez baba niecierpliwa jestem. Znalazlam najmniejszy kartonik od stolika nocnego otwieram i co?! 40roznych ale takich samych srubek, czesc z nich w ubranku, jakies kolki, klej. Toz to gorsze od chodzenia w ciazy ;-)
Aaaa widze o pracy cos :-D super, zawsze sianko dodatkowe :-)

Femme zdradze Ci sekret, sa w tesco ;-)
A co do gina ciesze sie tym bardziej ze to ordynator tam gdaie bede rodzic

Alecta teraz chodze co 4tyg. Pozniej juz po 30tc co 2. No i mowie finansowo lipa :-|

Alecta my tez jestesmy geje, pasztety, ryje i inne. Ale czasem tez sie odzywa we mnie lowe krowe i mowie do niego ladnie :-P

Femme a skad wiesz kto bedzie Twoja polozna?!

Alecta moj Ł juz sie nie moze docxekac jak z wozkiem na wies wyjedzie :-P a nie widac tu takich tatow :-P tez tak jak u Ciebie, pod sklepem

Agulqa mi się właśnie w moim ginie podoba to, że on jak widzi, że wszystko jest ok to wizyta raz na 4 tyg wystarczy.
Nie naciąga niepotrzebnie, a czasem jak jest potrzebna jakaś dodatkowa wizyta to albo kasy nie weźmie, bo to jest jako kontynuacja poprzedniej albo powie żeby do niego do szpitala podejść.
Trochę się zdziwiłam, że u Ciebie JUŻ co 2 tygodnie, bo ,jak pisałam wcześniej, ja dopiero w ostatnim miesiącu częściej do gin chodziłam, a miałam ciążę wyższego ryzyka ze względu na stan przedrzucawkowy w pierwszej ciąży.

Femme no co Ty?! Przywioze Ci na zlot w przyszlym roku jak jeszcze beda ;-)
A co do poloznej to ja tu nie znam wiec albo dadza sami albo podpytam jeszcae ta ze szkoly rodzenia

Alecta ja tam sie nie znam. Ale mysle ze na 10tyg nie ma co gina zmieniac. Jestem mu wierna od wizyty w szpitalu i tak zostanie

reklama
Agulqa nie mówię żeby od razu zmieniać, ale możesz dopytać czy faktycznie tak częste wizyty są potrzebne.
Jeżeli powie, że są faktycznie medyczne wskazania to ok, nie ma co się z nim kłócić tylko ja na prawdę pierwszy raz się z czymś takim spotykam, bo moje znajome miały tak samo wizyty jak ja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry