Jezyk dzieki :-)
Doggi poczatkowo ja mialam isc pod sciane. Wole po prostu soac z lewej strony obrocic sie tylkiem do Ł i ma mnie przytulac

pozniej jednak stwierdzilam ze tu mi bedzie wygodniej wchodzic itp juz nawet pozniej z malym. No i jak cos mam stoliczek i wszystko pod reka.
Nulini mi tez sie podoba. Najlepsze jest to ze balismy sie z Ł tych mebli. Kupilismy za 1360zl lozko (fakt ze bez materaca), ze stolikiem nocnym, szafa na 230szeroka i 210 wysoka, komoda. A sa na prawde solidnie wykonane. Przynajmniej Ł tak twierdzi a w meblach pracuje. No i zobaczymy twz w praniu jak wyjda. Poki co jestem zadowolona. No i ja wyszlam z zalozenia ze za 1300 jak mi sie za 3lata rozwala to nie bede wyła jak za sypialnia za 10tys
Alecta bylo jeszcze czarno biale ;-)
Ja przyznaje szczerze ze jak szukalismy mieszkania dla nas to takie, by bylo tyle pokoi zeby sypialnia byla osobno. No i udalo sie, nie ma nic lepszego ;-)
Laydeek u nas niestety zbyt waski pokoj
Sprite nie widac calego pokoju. Dojdzie jeszcze szafa, komoda i lozeczko mlodego, mam nadzieje ze zmiesci sie ;-)
Kasiek dzieki
Yggam my ponad 2tyg czekalismy. Ale dobrze bo Ł ma teraz wolne to moze siw wykazac i skrecac ;-)
Dobrej nocki