McPearl no trzeba wytrzymać u mnie jeszcze "tylko" 91 dni ech
Ja się w ogóle nie boję o to co będzie później, o Ole nie martwię się no ona kocha dzieci małe i jeżeli my w sensie rodzina nie będziemy za bardzo się spuszczac nad młodym yo Olis nie powinnaa odczuć różnicy dużej

no i poza tym ja mam ogromne wsparcie teściowej, szwagier tez pomaga ile może no i mąż też daje rade
AZA no u mnie opuchlizna od stóp do głów :/ twarz wczoraj yo był księżyc w pełni DOSŁOWNIE a łydki jsk u Pudziana i tak samo i twarde jsk kamień
Jezyk teraz trochę lepiej ale brzuch mam bardzo wzdety małemu tez coś nie pasi i strasznie się wierci i stwierdziłam ze musze częściej sikać bo w moim brzuchu nie ma miejsca i na pęcherz pełen i na dziecko wiec co 15 min siku :/ i strasznie mnie kłuje w kroczu tak dziwnie mocno ze mnie wygina takich kłuć jeszcze nie miałam ech jeszcze tylko troszeczkę
Ale zdolny syn! Gratuluje! To naprawdę duma usłyszeć coś takiego

niech tylko zostaną mu chęci do nauki
Yggam gratuluję studniówki ja świętowałam z kinder czekoladą

yo juz 9 dno temu było lol!
Alecta mi.mama kupiła super "kawę" Jacobsa takie jakby cappuccino czy coś z tymi cukierkami daim

zdechłam jest pyszna i koło kawy nie leżała wiec we śnie nie przeszkadza

U nas cały dzuen pada :/
Agulqa_b mój kolega tez musi mieć wszystko perfekcyjnie i juz przegonil 3ech fachowców ale on zryty jest jak wie ze vis miało być zrobione wraca z pracy kolo 23 bierze miarę i to coś żeby sprawdzać czy prosto i jsk jet choć minimum odchylenia jął np płytki w łazience i bierze narzędzia i wszystko zdziera ze ścian i każe kłaść na nowo! Łazienkę 5 razy tak robił a jego narzeczona juz wściekliźny przy nim dostaje
U mnie dziś tez "majster" działa

małżon mój w końcu maluje pokój dla Stacha ale tak wymyśliłam ze szybko to nie pójdzie
Pokaże wam dopiero jak będzie wszystko gotowe

mam nadzieje ze wyjdzie tak jak se wymyśliłam

choć już dziś ryczalam bo farby nie było takiej jsk chciałam tylko o.pół tonu jaśniejsza