reklama

Styczeń 2015

reklama
Jeżyk dobrze, że już ciut lepiej :)))

Doggi Ty to się namęczysz. Mi też kostki puchną ale z tego co piszesz to nie aż tak.

Nulini
u nas tez było łatwo. Ja skończyłam Liceum Ekonomiczne i żałuję, że dalej nie poszłam w tym kierunku bo bardzo lubię siedzieć w papierkach i liczbach. Marzy mi się praca w skarbówce :)))

Bada to rzeczywiście masz "ładne" nocki. Kiedy Twój małżon idzie do dentysty?

Karpanna tak jak dziewczyny piszą, jest preparat, który maskuje wszystkie zacieki.

Alecta wow...:szok: Jaka z Ciebie zdolniacha... pokłon dla Ciebie...

Elutka mój też miewał koszmary i budził się z płaczem ale już już przeszło.

Doggi-to widzę że cierpialysmy razem.
A jak teraz?

Kasiek- i tak samo przeszło? Już nie wraca?

Alecta- wow! Taki stolik też chcę.

Dziewczyny muszę się pochwalić moim mldszym dzieckiem. Właśnie wrocilam z przedszkola bo pani z każdym rodzicem omawia indywidualnie wyniki diagnozy. Sprawdza się przygotowanie szkolne na poczatku i na koniec roku i Cyprian....rewelacja. A matematyka to już w ogóle żaden problem, nawet pani sobie wykrzykniki powstawiala bo jako jedyny wszystko zrobił. No pękam z dumy. Ale jak on nas odgrywa w Rummikub to co się dziwić ;)

Aza u dentysty był wczoraj,dostał antybiotyk i po mału mu schodzi ta opuchlizna,ale nadal boli,a w poniedziałek idzie go robić

Jeżyk gratuluje zdolniachy:happy2: moi synowie też jacyś bardziej matematyczni,po mężu ;-)bo ja zawsze wolałam polski i historię

Dziewczyny a u mnie dziś studniowka. Zakupilam czekoladę karmel love na tę okoliczność i czekam na męża. Normalnie sama bym ją wciagnęła ale przez tę moją cukrzycę tylko sobie smaka narobię :D

Dzięki dziewczyny, mówcie mi tak jeszcze to się w końcu za te drzwi łazienkowe wezmę:-D

Jeżyk no pięknie, gratulacje dla Cypka :)
My takie zebranie jakoś w listopadzie mamy mieć.

Jeny tak mnie dzisiaj głowa boli, że szkoda gadać.
Aż sobie kawę robię mimo tego, że odstawiłam ze względu na problemy ze snem.
Rano było pięknie i słonecznie, a teraz coś zaczyna się chmurzyć.
Na szczęście obiad mam już zrobiony, mieszkanie w miarę posprzątane więc mogę chwilę się poobijać zanim po moje potworki pojadę.

Karpanna my tak mamy u Ł w gabinecie takie kolo. Mam wrazenie jakby pod farba cala gladz byla zeszlifowana. Tak to wyglada. Ale ja sie nie przejmuje bo tam bedzie stal regal ;-)

Bada tak wiem, wiem. Jednak ja w takicj rzeczch musze miec wsio perfekcyjnie i male skazy draznia mnie bardzo ;-)

Alecta super!!! Robisz duzo ladniejsze niz ja ;-)

Jezyk gratki!

My juz po szkole rodzenia. Babka ma chyba umowe z medela podpisana bo strasznie zachwalala ich produkty.
Mam jeden reczniczek z biedry, 20zl. Chcialam dwa ale w sumie malo mila ta bawelna ;-)
Ł poszedl do lekarza po zwolnienie bo dzis go gloda boli, migdaly wielkie i ogolnie zdycha

Dla mnie studiowanie czegos dla samego faktu studiowania to porazka. Ja byłam na wymarzonych studiach. We wtorek tez miałam świeto bo obok glównych studiow robiłam pedagogike i bylo to przyjemne. Praca w szkole podstawowej byla dla mnie odskocznia obok zajec ze studentami, takie przedszkole.

Właśnie kończe robić naleśniki:-)będą na kolację, na słodko.
A na obiad dzisiaj spaghetti. W końcu ładna pogoda, jest szansa na spacer po przedszkolu.

Z tym remontem to u nas taki problem że to wielka płyta i na suficie jest sporo całkiem dużych pęknięć. I mało komu chce się to robić.
Ale zdecydowaliśmy, że wybierzemy tego droższego, niech zrobi gładzie a pomaluje potem mąż. Za resztę kasy zaś (co zaoszczędzimy na malowaniu) pojedziemy sobie w tym czasie na weekend z Niną w góry, ostatnia chyba taka szansa przed porodem będzie- w końcu to połowa listopada-, już upolowałam fajnego Groupona.

reklama
McPearl no trzeba wytrzymać u mnie jeszcze "tylko" 91 dni ech
Ja się w ogóle nie boję o to co będzie później, o Ole nie martwię się no ona kocha dzieci małe i jeżeli my w sensie rodzina nie będziemy za bardzo się spuszczac nad młodym yo Olis nie powinnaa odczuć różnicy dużej ;) no i poza tym ja mam ogromne wsparcie teściowej, szwagier tez pomaga ile może no i mąż też daje rade :)

AZA no u mnie opuchlizna od stóp do głów :/ twarz wczoraj yo był księżyc w pełni DOSŁOWNIE a łydki jsk u Pudziana i tak samo i twarde jsk kamień

Jezyk teraz trochę lepiej ale brzuch mam bardzo wzdety małemu tez coś nie pasi i strasznie się wierci i stwierdziłam ze musze częściej sikać bo w moim brzuchu nie ma miejsca i na pęcherz pełen i na dziecko wiec co 15 min siku :/ i strasznie mnie kłuje w kroczu tak dziwnie mocno ze mnie wygina takich kłuć jeszcze nie miałam ech jeszcze tylko troszeczkę
Ale zdolny syn! Gratuluje! To naprawdę duma usłyszeć coś takiego :) niech tylko zostaną mu chęci do nauki :)

Yggam gratuluję studniówki ja świętowałam z kinder czekoladą :D yo juz 9 dno temu było lol!

Alecta mi.mama kupiła super "kawę" Jacobsa takie jakby cappuccino czy coś z tymi cukierkami daim :D zdechłam jest pyszna i koło kawy nie leżała wiec we śnie nie przeszkadza :)
U nas cały dzuen pada :/

Agulqa_b mój kolega tez musi mieć wszystko perfekcyjnie i juz przegonil 3ech fachowców ale on zryty jest jak wie ze vis miało być zrobione wraca z pracy kolo 23 bierze miarę i to coś żeby sprawdzać czy prosto i jsk jet choć minimum odchylenia jął np płytki w łazience i bierze narzędzia i wszystko zdziera ze ścian i każe kłaść na nowo! Łazienkę 5 razy tak robił a jego narzeczona juz wściekliźny przy nim dostaje :P

U mnie dziś tez "majster" działa ;) małżon mój w końcu maluje pokój dla Stacha ale tak wymyśliłam ze szybko to nie pójdzie :P
Pokaże wam dopiero jak będzie wszystko gotowe ;) mam nadzieje ze wyjdzie tak jak se wymyśliłam :D choć już dziś ryczalam bo farby nie było takiej jsk chciałam tylko o.pół tonu jaśniejsza :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry