• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Ja uwaga wstaje z łóżka... Godzina 16:30 :-P wstydu nie mam :-D

Doggi biedna ty :-(

Alecta zdrówka dla Tymka

Susel dokładnie z facetami gorzej niż z dziećmi

Marcioszek łącze się w byciu leniem :-P

Alecta pokaż efekt koniecznie :-)

reklama
ja się przymierzam do szarlotki, ale tak mi się nie chceeeeeeeeeeeeee.........

ZGINIESZ W MĘCZARNIACH!!! Szarlotka za mną chodzi od 2 tygodni, ale się zebrać w sobie nie mogę :-(:-(:-(

alecta, dajesz foto :-D

femme, podziwiam!!! :szok: Ja w łóżku nie uleżę dłużej, jak 15 minut, zaraz mnie wszystko swędzi i normalnie czuję, jak mi mięśnie gniją, nie mogę tak bezczynnie leżeć...

hej!

alecta, to wpadaj do mnie. mój mąż Cię nauczy grać ;-) do tego poleci Ci i wybierze gitarę. nawet utarguje, bo on taki "hazardzista". najpierw bawił się w telefony. co miesiąc mieliśmy nowe! potem non stop wymieniał tablety. teraz przerzucił się na gitary elektryczne, bo to niby na testy, ale widzę jak go bawi szukanie i negocjowanie, a potem sprzedaż. ja już nawet nie łapię się w tym sprzęcie. dwa dni temu znowu jakąś nową przytargał do domu. kurier to już na pamięć nas zna. szkoda, że do polowania na wózek go tak nie ciągnie ;-) ale fakt faktem zawsze jest na +...

zdrówka dla synka!

femme, podziwiam :-D nie dałabym rady tyle w łóżku! ;-)

Doggi, ja już też chciałabym styczeń. ale to przez moją zrytą psychę :crazy::no:

u mnie dziś był krem z pomidorów z grzankami z czosnkiem, a na deser banoffi :-):-)

Ostatnia edycja:
Alecta to nie fajnie z tą farbą :no:

Femme :rofl2::rofl2: kto ciężarnej zabroni :rofl2: u mnie się nie da niestety ;)

Nulini :-D:-D:laugh2: szarlotka w piekarniku, przemogłam się. Robię pierwszy raz tą sypaną więc nie wiem co z tego wyjdzie. Dałam więcej mąki niż manny bo mi brakło :-p

Nulini, Sprite a ja uwielbiam :-P jestem leń Straszny :-D jak tylko mam okazję to wykorzystuje na lezeniu aż tylek będzie bolał :-D

Alecta uuu nie fajnie :-/

Ja to w ogóle do życia się wieczorem budzę teraz się wykapalam zrobię obiad ogarnę pójdę na zakupy i zrobię sałatkę i ciasto na jutro żeby jutro znowu moc do 12 gnic haha :-D

sprite, przekonaj jakoś męża do zabawy w wózki!!! Sama pomyśl, co tydzień byś miała nowy, mogłabyś ich milion przetestować i wybrać najlepszy, no same korzyści!

alecta, ja już dawno dałam sobie siana ze sklepowymi farbami, NIGDY nie trafił mi się taki efekt, na jaki liczyłam :baffled: Teraz tylko farby fryzjerskie, polubiłam CeCe, ale okazuje się, że hurtownie się z nich wycofują, ubolewam :-(

femme, ja gniłam w gimnazjum i liceum, a później już mi się odwidziało i nawet po mega balangach nie uleżę dłużej, niż do 9, no nie mogę po prostu :-(

Łakomstwo wygrało nad lenistwem - szarlotka z bezą w piekarniku :-D

reklama
Doggi moje bóle pleców nawet w połowie nie dorównują Twoim skurczom i innym bolesnym przypadłościom :sorry2: ale uwierz, że też marzę o styczniu...

Już chyba czwarty dzień z rzędu mam doła i "płakanego", no wszystko nie przygnębia, po prostu wszystko :-( zaczęło się od lekarki, teraz martwię się, że mała tak wyraźnie ucichła od tylu dni, boję się o te płytki, o to, że będzie trzeba zwiększyć sterydy, o to jak będzie z porodem, dodatkowo mój ciągle wyjeżdża i siedzę sama i jeszcze te bóle pleców, życie jest beznadziejne, chyba mam depresję ciążową :baffled::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry