Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sylwia można brać scorbolamid, teściowa mi dala i poza tym gin też powiedxial ze na noc brać jsk zaraza bierze
Nie można brać w ostatnich tyg ciąży bo rozrzedza krew. Czyli tak z miesiąc przed nie można brać
Dziewczyny, mam nadzieje, ze u Was I maluszkow wszystko OK. Melduje sie na chwile I chcialam powiedziec, ze jakos czas mnie nie bedzie. Mam meeeega problemy ostatnio, nie najlepiej to przechodze I tylko mam nadzueje, ze stress mlodemu nie zaszkodzi. Mysle za za miesiac albo 2 juz powinno byc OK. Mam taka nadzieje. Poki co wszystko jest nie tak musze die jakos uporac z problemami, zajrze za Jakis czas jak juz wroce do zywych. Trzymajcie sie I prosze o kciuki
Indi trzymaj się dzielnie i wracaj do nas szybko z samymi dobrymi wiesciami.
Tak bym chciała iść spać, ale Maryśka właśnie teraz wymyśliła sobie, że będzie się rozpychać.
Jakby w ciągu dnia nie mogła.
W dodatku co chwilę jakiś skurcz czuje...
Zapowiada się świetna nocka