• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Ewi obiadek brzmi super!

Indi ale ze jak? Ale ze dlaczego? Wracaj szybciutko!

Alecta to Stachu cały dzuen mi się kotłował w brzuchu a jak kopał po jajnikach to myślałam że mu oddam :P
Tez chce iść spać i nie mogę :( po pierwsze rytualna zgaga :/ a po drugie mam dziwne uczucie w brzuchu i kroczu taki straszny ucisk co mnie trochę martwi i poza tym kłucia mam w podbrzuszu i kroczu ale takie strzałami jak skurcze ze co jakiś czas mnie skręci od kłucia o zaraz puszcza jakby nigdy nic. Wiec juz widzę jak się ZNÓW wyspie :/

I w ogóle moje hormony spóźnione teraz dopiero działają :P wyczulony węch, cała pryszczata się zrobiłam i strasznie nadwrażliwa normalnie dwie sec a ja juz rycze ze wściekłości. U mnie to jakoś na odwrót działa :P

reklama
Ewi, u mnie też już po grzybach, rodzice byli i dosłownie kilka znaleźli...

Indi,
jakbyś potrzebowała się wygadać, to pamiętaj, że jesteśmy i zawsze służymy ramieniem do wypłakania się :tak:

Doggi, to u mnie syfy zeszły jakoś z miesiąc temu i wreszcie wyglądam normalnie, chociaż oczywiście przed sobotnią imprezą musiał mi wyskoczyć pryszcz-GIGANT na brodzie :baffled:

alecta, mnie jak jest duszno, to też się ułożyć nie mogę, bo normalnie mnie wszystkie mięśnie bolą i nie mogę sobie miejsca znaleźć :-(

Ech, deszcz leje...
Tyle dobrego, że autem do przedszkola, wracam i lulu :-p

My dzisiaj zamiast do przedszkola idziemy do pediatry :-/
W ogóle po nocy czuję się masakrycznie niewyspana i nie zapowiada się na odespanie w dzień :-/
Dobrze, że obiad jeszcze z wczoraj został.

reklama
Witam z rana

To se odespalam... Kurier zadzwonił i koniec spania ;(

Alecta, Nulini mnie też bolą stawy i mięśnie ale wydaje mi się ze to wina pogody prawie na stowe jestem pewna, może u was to tez wina pogody w końcu jest okropnie! A wczoraj tak pięknie było :(

Femme tovtak jak wypiłam glukozę to o głodzie zapomniałam od razu się najadlam nią :P

Alecta powodzenia u pediatry, zdrówka!

Femme ja miałam ze sobą książkę na to czekanie :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry